Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány fiút tudnál orálisan kielégíteni egymás után?
Figyelt kérdés
Ha végeztél az egyikkel és utána rögtön jönne a másik, szerinted mennyit bírnál?2023. márc. 29. 07:34
11/23 anonim válasza:
Hogy mennyit tudnék, azt nemtudom, eddig 5 volt a legtőbb a 18.-dik szűlinapi bulimon.
12/23 anonim válasza:
mondjuk kiváncsi lennék milyen amikor már nem birja a szám de dugják tovább igaz még nem probáltam 40F
13/23 Bartacsongor válasza:
Oralisaz sztm barmenyit
14/23 anonim válasza:
3-nál többet nemmernék egyszerre bevállalni de szerintem bírnám többel is
16/23 anonim válasza:
Aki a 20-nál többet választotta az tipikusan olyan ember, aki nem bírna el annyit
17/23 anonim válasza:
2 volt a legtöbb eddig, de lassan, sokáig szoptam őket. Szeretnék sok meleg g.c.t nyelni egyszer.
18/23 anonim válasza:
A kérdés egyébként eléggé pontatlan.
Nagyban függ, hogy mindegyik fiú, akit kielégítesz meddig bírja.
Volt akit elvittem szájjal 2 perc alatt, volt aki bírta 20 percig. Egyértelműen meg lehet állapítani melyikkel volt nehezebb dolgom.
Ismerek embereket, akik simán bírják sokáig. Ha ne adj isten bevállalsz 4-5 fiút, abból mondjuk 2 fiú sokáig bírja, akkor neked nem kicsit lesz eleged a végére.
Tehát, ha a kérdésre kéne válaszolnom, kb 2-3at vállalnék be. Viszont, aki itt 20-at írt, az nehogy elhiggye már magáról hogy képes lenne annyi férfit kielégíteni egymás után. 1 óra után már rohadtul fáj a szád, ha folyton szopsz, 1 óra alatt 20 férfit meg elég nehéz kielégíteni szerintem. Ha csak nem viszed el mindegyiket 5 perc alatt.
19/23 anonim válasza:
Nem tudom amennyi srác lesz és megtudom
20/23 anonim válasza:
Nekem eddig 3 volt a maximum. 23/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!