Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi egy meleg fiú tipikus jellemzői? Jobban öltözködik mint egy heteró vagy jobban kijön a lánnyokal? Egy meleg fiú egy másik fiún észreveszi hogy meleg esetleg megérzi. Melegek ez a gayradar igaz?

Az, hogy jobban öltözködik-e az erősen ízléstől függ. Ugyanaz a ruha van, akinek tetszik, van, akinek nem. De kirívó esetben esetenként érezhető az öltözködésen, h vki meleg. De lehet, hogy csak kihívó akar lenni.
Az, hogy én meleg vagyok, az nem jelenti, hogy állandóan keresem a másik ffi tekintetét. Szóval rajtam biztosan nem látszik.
De lehet, hogy van akinél ez valamelyest látszik. Biztosan működő gradar nem létezik. (Szerencsére! Mert az is lehet élvezetes "játék", hogy vajon meddig merészkedhetsz el a másiknál, veszi-e a lapot, vagy elutasít. :)

Néha néha így nézek egy-egy férfit, és így úgy érzem, hogy meleg, vagy biszex de lehet csak én akarom, hogy az legyen. Aki viszont ilyen tipikus affektálós díszhomár, arról biztosan tudom :D
Hát azért a heterók is tudnak öltözni, én magam sosem értettem hozzá. Felveszem ami éppen a kezembe akad, nem nagyon voltam egy nagy divatguru. Lányokkal sokkal jobban kijövök, az biztos.

Suliban pl könnyű észrevenni. Egy osztálytársamban biztos voltam, de grindren is megtaláltam nem sokkal később. Ő pl teljesen pasisan viselkedett és nézett is ki.
A lányokkal barátkozás általában igaz. De a legáltalánosabb, hogy nézi a fiúkat... Ugye de meglepő? Rajta tartottam a tekintetem, nem túl feltűnően, és sokszor észrevettem, hogy megbámulja a srácokat meg sutyiban a popójukat is, aztán gyorsan elkapta a tekintetét. 🤣
Kb ennyi, melóhelyen is rá tudsz jönni, ha van néhány férfi a közeletekben.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!