Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezen a honlapon a homoszex....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen a honlapon a homoszex. kategóriában miért ilyen kevés a társasági vagy program jellegű kérdés meg egyéb kulturált kérdés?

Figyelt kérdés

Tudom, a kulturált és főleg a normális szavak szubjektívek.

Nemrég óta használom a honlapot, de ahogy látom a homoszexualitás kategóriában 90%-a vagy több a kérdéseknek, szexuális, hogy kinek mi jön be, van-e itt olyan aki, szoktál ilyet-olyat csinálni, stb...

És alig van kulturált, például bulik, társasági események, programok, normális személyes ismerkedéssel kapcsolatos kérdések, stb...

Miért? Azért a melegeknek sem ez a színvonala általában mint itt.

2023. márc. 28. 08:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 19:40,

Az ég áldjon meg, írtam, hogy nem akarok itt ismerkedni!

Nem azt kérdeztem, hogy itt miért nem lehet ismerkedni, hanem, hogy miért van kevés normális kérdés és azokra is kevés válasz.

2023. ápr. 3. 08:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező:Rendben,én csak jót akartam.Nem kell azért leharapni a fejem.
2023. ápr. 3. 08:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem is haraptam le.
2023. ápr. 3. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja,még a helyén van,az igaz.
2023. ápr. 3. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!