Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Melyik férfi tetszik közülük leginkább?
Figyelt kérdés
Kicsit lehet, hogy nehéz lesz. De ha csak egyet választhatsz, melyik?
Sok kép van mindegyikről, görgetni kell, ha érdekel több.
1
2
3
4
5
Róla rengeteg kép van, nem tudom melyiket rakjam ki.
6
7
8
Tessék, fiatal.
9
2023. márc. 27. 06:38
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
45 szavazat
3/33 A kérdező kommentje:
Még írhattok. Melyikükkel mennétek el egy randira? (Amiből lehet, hogy több lesz...)
2023. márc. 27. 07:12
5/33 anonim válasza:
A 7-est kegyetlenül megszopatnám egy üzleti tárgyaláson. Randira, kapcsolatra egyik sem igazán az esetem.
6/33 anonim válasza:
Én bi vagyok, remélem nem gond. :) Nekem a 7-es és a 9-es jön be leginkább, de ha már választani kell, akkor a 7-es.
7/33 anonim válasza:
Bármelyikkel összejönnék, mind tök jó. Talán a két legfiatalabbal a legkevésbé, de csak a koruk miatt. Az abszolút kedvencem a 3-as. Nála volt meg leginkább a Wáoooo!-érzés.
8/33 anonim válasza:
Nekem a 4-es tetszik legjobban, és leginkább az első képen, ott olyan cuki. Rácuppannék a faszikára. ;)
9/33 anonim válasza:
Nekem a 2-es (érdekes őt pont nem jelölte eddig senki :D ) De az 1,4,5 is nagyon jó.
10/33 A kérdező kommentje:
2023. márc. 27. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!