Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínai vagy külföldi egzotikus srácokról vélemény?
Uni, tinderen és színesbőrű volt, Amerikában feküdtem le vele. Nézd itthon sincs két egyforma ember, igazat megvallva a bőrszíne miatt húztam jobbra. Jó volt és érdekes élmény. Sztereotípiát is erősítette mert jó méretes farka volt. Amíg az usában voltam csak vele és a szintén fekete transzi barátnőjével voltam. Velük volt meg egy nagy bakancslistás élményem is, a szendvics. De jó volt.
Fiúk éljetek és ne érdekeljen mit gondolnak mások!
Passzív volt mind a 3 akivel voltam. Kicsi mérettel amúgy. De minvel passzívak voltak mindegy volt. Szőrtelen volt kivéve a farkuk. Illetve az egyik ott is borotvált. Fenekük nagyon szőrös volt.
Pesten szedtem össze mind a 4-et. Az egyik egy vizilabdázó volt amúgy és izmos. Így vicces volt a pici kis farok az izmos testen. Amúgy nagyon bejönnek nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!