Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ha a harmadik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a harmadik randin sem volt csók, csak hosszas beszélgetés, akkor ebből már csak egy jó barátság lehet, maradhat?

Figyelt kérdés

Srác 31, én pedig 28 éves vagyok. Ma volt a harmadik randink. Sétáltunk egy jót, majd beültünk egy kávézóba beszélgetni pár órát. A srác nem nagyon ehet kb semmit, csak amit ő készít el magának, alkoholt nem iszik, így vele a teázás az egyedüli opció.

Utána is sétáltunk még egy másfél órát, majd nagy ölelkezés után mindenki ment haza.

Neki amúgy érdekes a lakhatási helyzete. Alapvetően pénzügyi okok miatt az exénél lakik, amit az első alkalommal elmondott, ugyanakkor holnap is lakás nézőbe megy, saját lakást szeretne venni magának. Így jóformán csak hozzám tudna feljönni.

A helyzetet az is nehezíti, hogy ő aktív. Én alapból side vagyok, voltam aktív szerepben, passzívban még soha. Kicsit viszont azt érzem, hiába ő az idősebb, tapasztaltabb, valahogy mégis mintha félénk lenne. Mindketten komolyra vágyunk, szerintem egyikőnk sem akarja ezt elsietni.

Mit javasoltok?

2023. márc. 25. 01:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól érzed magad vele, és jók ezek a közös talik, akkor még bármi kisülhet belőle.
2023. ápr. 9. 21:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!