Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leirnatok hogyan nezz ki nalatok egy szex?
Legtöbbször gyorsan, sajnos. Kedvencem aktívként a lovagló, mert nem vagyok sportos.
Nem épp erre vágyok, jó lenne hosszas előjáték, csók, stb, de az nem igazán jön össze. Sőt kapcsolat is jó volna, de lehetetlen.
Hosszú elöjáték, sok ölelkezéssel, csókkal hempergéssel. Uni vagyok, szeretem az orált adni is és kapni is, szóval az elöjáték végén ez is része a dolognak. Aztán szereptöl függően megtörténik a fö atrakció éppen abban a pózban amelyik szimpi, kényelmes és kedvünk van hozzá. Aztán amikor megvolt a tüzijáték akkor egy kicsit még fekszünk egymás karjaiban, beszélgetünk vagy csak hallgassuk a másik szuszogását egy jó nagy mosollyal az arcunkon mert örülünk hogya másik van nekünk. Aztán irány a zuhany ahol megmossuk egymás hátát! 😄
Nálam kb ez a perfect együttlét és ha nem is 100%ig igy, de volt is benne részem.
Mikor volt valaki az életemben,akkor hasonlóan,mint a 7-esék :)
Hosszú és maximálisan érzéki elő és utójátékkal.És " örulunk,hogy a másik van "...na ez a mondat mindent visz,ilyet az érez és ír le,aki szereti a párját,szívből és igazán!
Régóta magányosként is szebb lett az estém ettől a választól,köszönet érte!
Passzívként felveszem a feszülős leggingsem, ha lehet akkor a partneremtől kicsikarok egy tökön rúgást vagy here ropogtatást. Ha ez meg van, akkor térdeplek és leszopom a partnert.
Utána jön az ágy, leterít az aktív egy törölközőt. Van amikor meg is pisiltatnak szex előtt. Hasra fekszem, lehúzzák a nacim a popómnál, tágítás aztán jön a behatolás. A végén legtöbbször elélvezem van, hogy bepisilek az ágyba a nadrágomban.
Az aktív vagy a fenekemben élvez el vagy ráélvez a heréimre, péniszemre vagy a hasamra.
28/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!