Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bunkó vagyok, ha nem válaszolok ez embereknek grindren?
Figyelt kérdés
Nem tudom csak én általában egy-két emberrel beszélek egyszerre, meg van amikor simán csak megnézem kik vannak fenn, nem is nézem az üzeneteket. Néhányan meg megsértődnek, hogy nem válaszok aztán beszólnak meg letiltanak.2023. márc. 22. 21:04
A kérdező szavazást indított:
Bunkóság
Normális
43 szavazat
2/10 anonim válasza:
Én 100ból max 1 üzenetre válaszolok, leszarom ha tiltanak, elég gáz hogy férfi létükre ilyen hisztisek
3/10 anonim válasza:
Depends..ha komoly a beszelgetes,akkor megertem a felhaborodast. Ha nem, mondjuk egy farokkepre nem reagalsz, akkor igy jart a masik fel.
4/10 anonim válasza:
Na, kb. az ilyenek miatt nem vagyok fent sehol sem. Normális levelet írok, mivel úgy érzem, van közös és lehetne folytatása. Nem vagyok csak egy átlagos pasi és nem 10 pontosoknak írok. De annyit elvarnék, hogy, bocs, de nem . . . Ennyi. Viszont általában semmi válasz sem jön. Ezek után lemondtam az egészről, nem érdekel, mert semmi értelme fent lenni ilyen helyeken.
5/10 anonim válasza:
Eleinte vissza írtam mindenkinek, ma már nem válaszolok ha valaki nem jön be és én sem kapok mindenkitől választ. Engem ez nem zavar, egy nemnek veszem és kész. Sokszor előfordult már, hogy valaki nem jött be egyáltalán, elutasítottam és csak azért is erősködött és írogatott. Ezeket nagyon meguntam és ignorálom őket.
6/10 anonim válasza:
Nem vagy bunkó. Nekem mindig volt kint képem, és aki kép nélkül írt rám, annak nem válaszoltam. Ha nem jött be akkor se válaszoltam. Ez nem személyes dolog, de nem beszélgetek olyannal, aki nem jön be.
Én is kezdeményeztem és kaptam elutasító választ, ezt el kell tudni fogadni.
7/10 Jani Belucci válasza:
Nem kötelező válaszolni, főleg ha sokan írnak, nem vagy egy chatbot. De illendő legalább egy sablon szöveget írni, ha az idődből kitelik. Az viszont teljesen nonszensz ha valaki ilyenen berág. Mindenkinek van élete a randiappokon kívül is, nem lehet egész nap üzenetekre válaszolgatni, és hülyeség ezt elvárni bárkitől is.
8/10 anonim válasza:
Én mindenkinek visszaírok, de ha nem tetszik a stílusa, bunkó, vagy túl szexmániás, simán olvasatlanul otthagyom az üzenetet
9/10 anonim válasza:
"Na, kb. az ilyenek miatt nem vagyok fent sehol sem. Normális levelet írok, mivel úgy érzem, van közös és lehetne folytatása" Ő meg nem úgy érzi. Ha te erre előadod a HP-t, az téged minősít.
10/10 anonim válasza:
Ne is válaszolj abszolút senkinek sem! De ne is csodálkozz, ha neked se válaszol a kutya se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!