Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti vagy vidéki meleg vagy?
Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 23:16
A kérdező szavazást indított:
Budapesti
Vidéki: város
Vidéki: község, falu
Külföldön élek
49 szavazat
1/8 anonim válasza:
Budapesti.
És mélyen sajnálom...
2/8 anonim válasza:
Budapešť
De mit sajnálsz, kedves előttem szóló?
3/8 anonim válasza:
Abszolút vidéki, de nem is község, vagyis annak külterületi része, tanya. Imádok itt élni.
4/8 anonim válasza:
#1 Cserélünk? Gyere, lakj itt a világvégén, ahol még a Grindr legközelebbi alakja is 60 km-re van. 🤣 Mély sajnálat, borzalmas lehet!
BP-n napi 50 pasit is fel lehet szedni, jó külső nélkül.
Azért tudom, mert éltem ott is.
5/8 anonim válasza:
Nem akarok felszedni "pasikat".
Csak és kizárólag kapcsolat érdekelt és érdekel.
6/8 anonim válasza:
Gondolom Budapest a hibás azért, hogy nem találsz kapcsolatot a fővárosban, ahol Magyarország népességének 20%-a lakik. Legrosszabb esetben is kb 50.000 meleg férfi van ott. Ha nem találsz egyet, aki neked megfelelő, valószínűleg veled van a gond, nem Budapesttel. Bocsánat, hogy észhez térítelek.
7/8 anonim válasza:
Budapesten élő vidéki, falusi, aki kacérkodik a külföldre költözés gondolatával.
8/8 anonim válasza:
Ha tudnád,hogy hány pesti van hasonló helyzetben, akkor lehet csodálkoznál.Szomorúan, elkeseredve,kedvetlenül és céltalanul. Sok ismerkedési próbálkozás után és minden korosztályból!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!