Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Való Világ 11-ből melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Való Világ 11-ből melyik pasi jön be nektek?

Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Senki, kritikán aluli volt agyilag és külsőre is a mostani felhozatal, 1db részt bírtam összesen megnézni, elég is volt.
2023. márc. 21. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a műsor tényleg a Való Világot mutatja be.. Most az ilyesfajta viselkedések a menők..
2023. márc. 21. 13:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Szerintem maga az évad jó volt.

A pasik annyira nem.

Nekem Dani a legszimpatikusabb.

2023. márc. 21. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szar még megy?

Aki egy ilyen szemétben szerepel, nekem semmire sem kellene.

2023. márc. 21. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebből az évadból senki, nem is a külső végett, hanem az alpáriság miatt.
2023. márc. 21. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Belső miatt egyik se jöhet szóba. Ha nagyon el akarok vonatkoztatni ezektől akkor szigorúan a külső alapján Barna
2023. márc. 21. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki milyen karakter volt, nem néztem, de a Barnán megakadt a szemem, szerintem ő nem rossz.
2023. márc. 22. 00:55
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Hát én nem néztem valami sokáig, szóval nem igazán tudom ezek mit műveltek.

De nekem Márió a kedvenc, de csak a segge miatt, reggeltől estig dugnám, olyan jó nagy kerek feneke van.

Barna szintén jöhetne, szét is tehetné. Leghelyesebb + magas.

Danit is kipróbálnám, ha mást nem legfeljebb egy szopást biztos, de sztem dugnám is. Elég jóképű ő is.

A többit akik voltak még bottal se, gusztustalanok.

2023. márc. 22. 02:19
 9/9 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk szigorúan a külsőt néztük, így Rico is lehetne!! jó pasi. De el van hízva, ami nem baj. És vele sajnos nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy visszamaradott/ retardált/ fogyatékos. De ő lehetne jó pasi, olyan mackós hozzábújós, de nem az, folyik a nyála úgy beszél, és amilyen bambán néz, az még kalandra se jó.

Henrik nem biztos olyan rossz, de nekem egyáltalán nem az esetem

Laminról is ezt tudnám mondani (egyáltalán nem az esetem)

Sajti és Ákos nálam 0 pont, semmi, Sajtival kézfogás max, Ákoshoz nem mernék hozzáérni se.

2023. márc. 22. 02:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!