Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha meglátok egy jó srácot, rögtön arról fantáziálok, hogy telelövöm a száját spermával?
Boltban, utcán, bárhol mindig ez van. A hétvégén nézegettem fotókat férfi frizurákról, ott is nagyon sok jó fiú volt. Rögtön bejött, hogy hogyan szopna? Egy csomó képet le is mentettem és megy a maszti, képzelődés.
Van szexuális életem, azért is furcsa ez.
Mert ennyire közönséges a szexuális kultúrád.
Ez most nem beszólás, meg nem bántás, csak feltettél egy kérdést, amire szerintem ez a válasz.
1.: Nem csak tavasszal.
2.: Közönséges? Szerintem természetes, hogy aki tetszik, azzal szívesen fantáziálunk, mi lenne, ha...
"Szerintem természetes, hogy aki tetszik, azzal szívesen fantáziálunk, mi lenne, ha..."
Akkor valójában mi a kérdésed? Megválaszoltad magadnak.
Simán. Vannak ilyen időszakok, bár én heteróként válaszok de itt szerintem teljesen mindegy mert a dolog mechanizmusa ugyanaz.
A heterok is erről fantáziálnak csak női relációban. Szóval semmi para, csak működik a libidód.
Szokták mondani addig jó amíg reggel a farkad merev, nem a derekad 😂 S ez a libidóra is igaz, addig vagy igazán egészséges amíg rendesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!