Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy közöljem egy sráccal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem egy sráccal, hogy legszívesebben szanaszét szopatnám?

Figyelt kérdés
A héten jött, új munkatárs a cégnél, nagyon helyes és jól öltözködik. Bírnám, ha minden nap csapolna valamelyik üres tárgyalóban, mentorálás címszó alatt.

2023. márc. 18. 20:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen romantikusan, ahogy írod. :)
2023. márc. 18. 20:33
 2/19 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Ha nem mutat feléd egyértelmű érdeklődést, akkor minek közölni? Másfelől meg az egy munkahely, nem bordélyház.
2023. márc. 18. 20:44
 3/19 A kérdező kommentje:
Még egy hete se ismerjük egymást, milyen érdeklődést mutatna? Bár amikor megláttam, ledobta az agyam az ékszíjat, hogy milyen jó srác. Mondjuk mindig mosolyog, meg engem kérdez, ha nem biztos valamiben. Ma reggel is megvárt a parkolóban, mert egyszerre érkeztünk be.
2023. márc. 18. 21:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne közöld vele ilyen egyértelműen és ilyen hamar. Várj vele. Tudod, hogy ő meleg?
2023. márc. 18. 21:29
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
De bírnám ha heteró lenne (100% hogy az) és benyögnéd neki hogy szopjon le. Ő meg munkaidő után úgy pofán verne, hogy egy hétig dolgozni se mernél menni. Megerdemelnéd.
2023. márc. 18. 21:31
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én először facen megnézném hogy az ismerősei között van-e meleg vagy fent van-e meleg társkeresőn. Anélkül nem közelednék felé. Anno egyszer én is megszívtam meg suliban. Azóta hoztam ezt a "szabályt".
2023. márc. 18. 21:50
 7/19 anonim ***** válasza:
99%
A probléma az, hogy amennyiben ő is meleg, még akkor is csak problémát okozhat, hogyha ilyen vehemensen támadot le, mint ahogy a kérdésedben írod.
2023. márc. 18. 21:52
 8/19 anonim ***** válasza:
98%
Hány éves? Na és te? Azt gondolod meleg?
2023. márc. 18. 22:14
 9/19 A kérdező kommentje:

4,7: Nyilván nem fogom letámadni, ez eszembe sem jutott, ez csak ilyen hirtelen jött felindulás, hogy vele sok mindent el tudnék képzelni. Fogalmam sincs, hogy meleg-e, néhány napja ismerjük egymást, nem erről kezdtünk el beszélni legelőször. :)

5: gondolom nagyobb örömöd nincs a nyomnorult életedben.

6.: nem rossz ötlet, bár fogalmam sincs, hogy az ismerősei között vannak-e melegek. Ha vannak is, az lehet egyszerű szimpátia, támogatás, stb. Szerintem az se jelent sokat, ha nincs fent ilyen társkeresőkön.

8.: Számít ez? Emberi szimpátiát mindenképpen érzek felőle, már csak ezért sem akarom, hogy emiatt megromoljon a kapcsolatunk.

2023. márc. 18. 22:32
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
+1 az ötösnek! Reméljük igaza lesz!
2023. márc. 19. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!