Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont, ahol elengedted az egész ismerkedést?
Mikor sorozatban titkos nősök,apák illetve anyagias alakok jöttek az utamba.Komoly kapcsolatot szerettem volna,de koppantam. Illetve,hogy pontos legyek, több meleg,de perverzkedő is akadt,ezek is kipottyantak.
Így jártam.
Ősszel lett vége a legutóbbi kapcsolatomnak, és úgy érzem, én is egyedül szeretnék már maradni hosszú távon.
Velem az a baj, hogy nagyon megfelelési kényszeres vagyok, és ösztönösen valamiféle istenségnek tekintem a másikat, akihez fel kell érnem, hogy méltó párja lehessek. Ennek az lett az eredménye, hogy anorexiás lettem, és a mai napig az vagyok.
Úgyhogy nekem ez az egész nem hiányzik, jobb egyedül. Bérlek egy kis lakást, eltartom magam, vannak barátaim. Berendezkedem az egyedüllétre.
28/F
Ahogy a 7-es írja.:(
Van egy nagyon kedves,értelmes,jó kinézetű huszonéves barátom.Négy éve van egy ötvenes,idétlen pasija,aki úgy bánik vele,mint egy marionett-bábbal, épp csak nem xarik a szájába...A srác pedig isteníti a pasit:(
Ha egyetlen férfi lenne a földön akkor sem kéne az öreg.Érthetetlen,mibe mennek bele emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!