Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűk farmerokba, szabadidőalsókba nincs dudorom, annyira lenyomja, vagy lentebb van, van valaki hasonlóan?
Figyelt kérdés
Szégyenlem hogy nincs dudor pedig normál méretem van.2023. márc. 18. 10:43
1/6 anonim válasza:
Nekem a golyók eleve adják a dudort a pénisztől függetlenül.
Farmernál pont helyezgetni is kell őket, hogy ne nyomódjanak.
2/6 anonim válasza:
Kevésbé szűkebb alsó, vagy nadrág kéne. Nincs ezen szégyellnivaló, vannak akiknek teljesen lefele lóg, nem előre "dagad".
Esetleg próbáld meg minél többször szabadabban hagyni a kincseidet: otthon ne szűk gatya legyen rajtad, éjjel meztelenül, vagy bő pizsamában aludj stb.
3/6 anonim válasza:
Mi ez a hülyeség? Persze, hogy nem látszik. Jól néznénk már ki, ha az emberek domborműveket jól kiadó gatyákban mászkálnának a strandfürdő területén kívül. Még tán össze is szedné őket a rendőr meg a sintér...
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
A barátomnak is a heréi adják a dudort farmerban. Szeretem néha megérinteni (otthon), simizni ott is, és innen tudom. Egyébként nem mindenkinek van olyan farka, hogy az nyugodt állapotban is így kidudorodjon mint azt az előző kommentelő linkelte és ezzel sincs semmi baj. Van, hogy az ilyen képek erejéig vérbőséget keltenek a farkukban.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha nincs dudor.
De valami csak látszik nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!