Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek nektek a göndör, vagy hullámos hajú fiúk?
2023. márc. 17. 19:24
11/24 anonim válasza:
Nem. Csakis a tökéletesen borotvált kopaszok.
12/24 anonim válasza:
Nekem a fade frizurák nagyon tetszenek, a hullámos és a göndör szinte csak ilyen stílussal tetszik. Vannak jó hagyományosabbak is, viszont a tüsi és a kopasz brrrrrr....
13/24 A kérdező kommentje:
Persze, jók ezek a frizurák. Van is egy ilyen kis twinkem, mint az első.
2023. márc. 18. 16:32
14/24 anonim válasza:
Ha valaki bejön akkor mindegy milyen a haja
16/24 anonim válasza:
Inkább a hullámos és szőke v szőkésbarna.
Olyan focis frizura.
17/24 A kérdező kommentje:
Ó a drága cuki szöszik. 😍 Olyan fiúm is van. 💘
2023. márc. 19. 11:06
18/24 anonim válasza:
Ha ilyen fiúid vannak akkor miert itt írohatsz.
Én velük foglalkoznék inkább!
19/24 A kérdező kommentje:
18: Látszik, hogy irigy vagy és neked nem jutnak ilyenek. 🤣
Nem panaszkodnak, foglalkozom velük eleget. 💗💗💗
2023. márc. 21. 08:11
20/24 anonim válasza:
19.
Aha.
Biztos.
Egy dagi vagy csonti vén tata vagy kis pötsel sztem, aki itt éli ki magát és lopott, mentett képeket oszt meg, mert csak álmában találna ilyen srácot!😉🤣🤣🤣👅👅
De jó h nem kellenél soha.
Már csak a hozzászólásaid miatt sem.
És itt nem csak a dagi tata a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!