Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért izgat ha orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat ha orálisan kényeztethetek?

Figyelt kérdés
Miért vágyom rá ennyire? Egyszerűen mikor emberek között vagyok és meglátok egy helyes fiút, azonnal azon gondolkodom vajon milyen lehetne őt orálisan kielégíteni… Vagy hányszor lehetne egymás után…meg vajon meddig bírná stb. valahogy ez csillapíthatatlan bennem és már kezd frusztrálni hogy csak ekörül forog az agyam.
2023. márc. 14. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát csak simán szereted. Mikor voltál utoljára pasival ? Mert lehet ki vagy éhezve. Én 2 éve szexeltem utoljára és kb az összes férfira rá tudnám vetni magam, aki tetszik, mivel hiányom van.
2023. márc. 14. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem aktívként is izgat ha valakit orálisan kényeztethetek.
2023. márc. 14. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy egyedül ezzel, csak a legtöbb csaj nem ismeri be.
2023. márc. 14. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg az hogy vajon meddig tudja szopni meg hogy an stb.
2023. márc. 15. 06:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok meleg, vagy biszex fiú szeret szopni. Szerintem ki vagy nagyon éhezve.

18 f a

2023. márc. 15. 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, legszívesebben minden nap szopnék:)
2023. márc. 15. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!