Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen közös előre eltervezett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen közös előre eltervezett/ nem eltervezett dolgok alakultak srácokkal kezdőként?

Figyelt kérdés

A kezdőt úgy értem hogy fiatalon, amikor még tapasztalatlan voltál vagy még nem voltál biztos abban hogy a srácok vagy a csajok érdekelnek jobban/ tudtad hogy a srácok érdekelnek de felvállalni alig merted.

Gondolok itt egymásnál alvás alkalmával közös zuhany, egy ágyban alvás, farok verés stb…

Ezeket előre megbeszéltétek? Vagy egy kis pia vagy más helyzet hozta az eseményeket?

Hány évesen történt? Régóta ismerted? Ő hány éves volt? Rendszeresen történt?

2023. márc. 14. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

18 voltam, a másik pedig 43.Egy éves haverság volt amiben aktív voltam végig.Kulturált ember volt,kollégám.

Aztán később úgy hozta az élet,hogy két párom is kezdő volt,19,illetve 20 éves.Én pedig negyvenes...Mindkettőből kapcsolat lett.

Bár vége már mindkettőnek,jó és szép volt,tanultam belőlük.És bár a vége szomorú volt,de nem tudok rossz szájízzel visszaemlékezni.

Nem volt pia egyikben sem,annál több érzékiség és emberség.

2023. márc. 14. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan, hogy átmentem a sráchoz, akivel először csak találkozót, minimális intimitást beszéltünk meg.

Miután az ajtó becsukódott nos kezdeti beszélgetés... után elkezdtünk minimálisan tapizni egymást, de ekkor még ültünk mindketten a székben, az asztal előtt ülve, egymás kezét, combját stb. megérintve. Későbbi találkozóknál már csók is volt pl. hasonló helyzetben.

Aztán felálltunk a székből... és szorosan átöleltük egymást a partneremmel, finoman, vagy éppen határozottan tapizva a másikat, ahol még jól esett. Aztán már volt is merevedésünk ekkor tájt, kis tipi-tapi után már ráhangolódás után.

Utána bementünk az ágyba... és ott folytattuk, ruhában még, hogy egymáson fekszünk, szorosan ágymásba fonódva. Nem volt rossz... Csók is eldurrant közben.

Meg, ahogy állt már mindkét farka a ruhán keresztül és érreztük... még mindig ruhában mozgolódtunk egymásan, a duzzadt farka a gatyán keresztül az enyémhez dörzsölve, fel-le mozgott a másik, ahogy egymáson feküdtünk.

Majd lekerültek az első ruhadarabok...

ebből első alkalommal az lett, hogy én leszoptam őt, egyelőre viszonzatlanul. :)

Aztán hasonló indítással később egyre több minden lett. :D Részletekre nem térek ki.

De az előjáték, ha kezdők vagytok, több mint elég. Nem kell többet megbeszélni. Aztán, hogy ruhában fejezitek be az első alkalmat se gáz. Ha meg közös hokival, orállal zárul az se rossz opció. :)

Ahogy jól esik. :D

2023. márc. 14. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!