Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ha 4 férfi élne a Földön, Sebestyén Balázs, Pumped Gabo, Kabos Gyula és Cresser, akkor kivel szexelnétek?
Renáta anyjának 4 gyereke van: Január, Február, Március és...(?) Hogy hívják a 4. gyerekét?
Ha 4 férfi élne a Földön, Sebestyén Balázs, Pumped Gabo, Kabos Gyula és Cresser, akkor én ki vagy mi vagyok? Nem létezem? Mert csak 4 férfi él a Földön. Vagy nő vagyok?
A válasz egyébként: Veled! Hogy egyszer végre te is boldog legyél pár percre. És ne mindig magadnak kelljen csinálni ezekre a kérdésekre.
És ők is akarnának szexelni velem?
Mert akkor Gabó, alap! Nekem nagyon bejön, még élvezném is, hogy csak mi vagyunk és más nem zavar. Egész nap dugnám és szopatnám.
Cresser is maradhatna néha hármasozni. Na jó, talán be is venném. Ő talán jobb "pár" lenne, mivel kis aranyos, de borzasztó hamar bele tudnék unni. A cuki pofikba mindig beleunok, sajnos.
Balázs jó pasi volt rég, de nem izgatott akkor se szexuálisan, így vele semmi szerintem.
A 4. az ki? Valami halott férfit dob ki a Google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!