Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a melegszaunáknak az a lényege, hogy ott az ember nem a belső, hanem a külső alapján választ magának partnert, akkor mi értelme van annak hogy olyan sötét van hogy egy sziluettnél többet alig látni a másikból?
Úgy is lehet, meg elvonulni kabinba.
13#. Vasárnap is van dark naked est ott. Mindenféle lehetőség van.
Én felszoktam feküdni a láncos függőágyra meztelenül és széttett lábbal várom, hogy megdugjanak. Nyitott kabinajtóval. Persze előtte alapos mosás, síkosítás, tágítással.
Illetve asztmásként nem szeretem a szaunát sem.
Párommal talán elmennék, de akkor egyéb gondom volna... Nem tetszene, hogy páromnak felállna a farka másokra. Fordítva talán neki sem tetszene. Talán hármasozhatnánk, de nincs késztetésem erre.
Undorító, hányinger.
Persze az alapötlet nem (bár ez is nézőpont kérdése), viszont az ami a gyakorlatban.
Éppen, hogy a sötét, félhomály a legnagyobb baj. Nem látod ki ér hozzád. És ha valami olyan alak akit amúgy messziről elkerülnél???
Párszor voltam, soha többet.
Ha jól kinéző és nem öreg emberek lennének úgy oké. De többség éppen ellenkezője.
En nem jartam ott es nem is fogok
Inkabb otthon verem egyedul
Nem fogok éces b**ik koze jarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!