Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak ti mit szerettek jobban az anált vagy az orált?
Figyelt kérdés
Ha gondoljátok írjatok kort is. Én aktívként pl orál párti vagyok amin sokan meglepődnek, de sajna gumi nélkül izgat csak az anál. Amúgy élvezhetetlen. Viszont gumiban szexelek csak ha nincs tesztje stb. Így rövidre zárul a dolog.2023. márc. 9. 15:51
1/11 anonim válasza:
Kevéske orál arcra élvezéssel. Esetleg szóban alázás.
2/11 anonim válasza:
Leginkább az anált preferálom.
P30
3/11 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, hozzátartozik a jó szexhez
5/11 anonim válasza:
Én is inkább análpárti vagyok.
22/p
6/11 anonim válasza:
Az orál mindig lehet.
Análnál itt egy megbízható partner kell.
8/11 anonim válasza:
Cumizni is szeretek nagyon. Amikor csinálom, szabályosan fel szoktam izgulni közben, és az enyém is merevedik sokszor. Viszont ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ez inkább csak amolyan előjáték, petting. Az igazi szeretkezést az jelenti, amikor van rendesen anális behatolás is. Arról nem beszélve, hogy dugás közben konkrétan el szoktam élvezni sokszor. Szóval már csak ilyen szempontból is az análra szavazok, mert passzívként kielégítőbb. :)
9/11 anonim válasza:
Csak a szopásra vagyok nyitott.
10/11 anonim válasza:
Én szopok, de csak melegítő nadrágon keresztül, aztán jó nyálas szájba köpések után, análba rakható vagyok. Szex közben folyamatosan susogós melegítő szett van rajtam. Privátok jöhetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!