Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cum controllt meddig szokás csinálni?
Figyelt kérdés
Meddig húz a másik? Ő mit élvez benne?2023. márc. 9. 12:42
1/6 anonim válasza:
Még össze nem sz@rja magát az illető.
3/6 anonim válasza:
Én szívesen kipróbálnám milyen kapni.
4/6 anonim válasza:
Gondolom akár 1-1.5 órát is el lehet húzni. Szerintem azt élvezi, hogy nála az irányítás, ő hagyja, hogy a másiknak orgazmusa legyen. Azt olvastam, hogy ezt lehet addig fokozni, hogy a másik már könyörögjön, hogy elmehessen. :)
Engem is izgat, hogy rajtam csinálják, akár kikötözve is.
18 f
5/6 anonim válasza:
én láttam már 2 órásat is
engem nagyon izgatna ha rajtam csinálnák de az ellentéte is hogy megvagyok kötözve és folyamatosan elkell élveznem és nem ad szünetet a pali
f (meleg-aktiv)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!