Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gondot szokott jelenteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondot szokott jelenteni a sok sperma?

Figyelt kérdés
Főleg olyanok válasza érdekel akiknek sok jön. A partner hogy reagál rá??

2023. márc. 9. 12:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Egészségesen étkező embertől abszolút nem, még izgató is. Viszont nincs attól rosszabb, amikor egy egészségtelen ember tele spriccel az undorító ízű spermájával.
2023. márc. 9. 12:28
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgatna egyszer sok spermájú sráccal kiverni.
2023. márc. 9. 12:42
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint örülnék ha kevesebb lenne. Jól hangzik hogy sok, meg izgi, főleg egy kapcsolat elején, de egy gyors orál után is kell zuhanyozni, mert senki nem marad száraz a helyszínen. Illetve gondolom összefüggésben van, de az sem kellemes amikor egy csók után egy nedves alsónadrágban kell hazautaznom az előváladék miatt.
2023. márc. 9. 14:31
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne a sok sperma
2023. márc. 9. 16:10
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálnám milyen lehet. Látni és érezni, hogy mennyi jön. :)
2023. márc. 10. 05:50
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyi a sok. Nekem 1-2 nap szünet után sok van, elég sűrű és spriccel is rendesen. Viszont, ha nagyon kanos vagyok, a napi 3-4 maszti után nyilván kevesebb van.
2023. márc. 10. 09:46
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi általában egy sperma kilovelles közben 0,3-0,5 milliliter spermat ürít ki!Van olyan szerencsés,aki többet is produkál!Nálam a minimum fordul elő legtöbbször!Az is igaz,hogy két naponta kiverem!
2023. márc. 10. 17:56
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is elég sok van, vegyes a fogadtatás. Van, aki a kevéstől is irtózik, szóval neki mindegy a mennyiség, úgy sem fog tetszeni, másnak pedig bejön, amikor kitör, és 10-12 sugárral beteritem. Tény, hogy utána szinte mindig zuhany van, kivéve, ha szájba kéri a partner, de úgy kevésbé látványos.

Az előváladék is sok, nekem is volt már olyan randim, hogy ugyan csak csókolózás volt, de még a farmerem is átázott..

2023. márc. 10. 18:27
 9/23 anonim ***** válasza:
93%
8 as. Az akkor látványos.
2023. márc. 10. 18:41
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Nekem is sok van, előváladék is, és ahogy öregszem, szerintem egyre több.

A többség szerintem szereti a sok spermát, de volt olyan is, aki ordított, hogy hagyjam már abba.

Az előváladék neccesebb, ezt jóval kevesebben szeretik. Én is utálom, amikor hatalmas folt lesz a gatyámon vagy a legkisebb izgalomra is megindul. A kedvencem az volt, amikor az illető letörölgette a gatyájával… :)

De problémának nem tartom egyiket sem.

2023. márc. 11. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!