Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem magam túl azon hogy valószínűleg szeretem a durva szexet?
Ezt szereted, miért traumakent fogod fel? Mindenki úgy szexeljen ahogy ő szereti.
Valami lightos érzelmes lassú szex valaki durva, pörgős szex.
Élj úgy ahogyan önmagad vagy ❤️
Hát ha ez van akkor ez van. De ha ezeket csinálni is akarod majd azért arra ügyelj hogy akivel csinálod tudja hol a határ. Ha pedig lesz egy kapcsolatod akkor az élet más gerületén azért ne uralkodjon feletted. Egy dolog a szex és a szerepjáték, más dolog a kapcsolaton belüli erőszak és a másik felett való uralkodás.
Legalábbis szerintem.
Előszőr át kellene élni a szexet,
Passzív ként lehet egy sima szeretkezéssel is megszenvedsz.
Tapasztalatból írom, volt jó pár szűz, tapasztalatlan srác aki mindent akart, és az ujamat kB megerőszakolásnak érezte elsőnek.
Vágyak fantázia helyett, inkább a valóságot ajánlom.
Aktívként is ez egy sokk. Mikor rájöttem, hogy ez izgat "kiakasztott", hogy van ilyen oldalam. Aztán elfogadtam. Azt gondolom, hogy élvezd de ne vidd túlzásba, hogy a normál szex is jó legyen mellette.
Ha gondolod szívesen bevezetlek de jól írta a korábbi srác. A fantázia és a valóság más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!