Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire félreérthető, ha meghívom magamhoz a srácot pár napra?
Röviden a szitu annyi, hogy egyszer régen randiztam egy sráccal, mára már csak barátok vagyunk, akik hetente vagy néha havonta írogatnak egymásnak. A másik srác is szingli amúgy. Én azóta külföldön lakom. A srác amúgy alapból hosszú távú kapcsolatra vágyik.
Félreértené, ha felajánlanám neki, hogy jöjjön ki hozzám oár napra? Nálam alhat, várost nézünk, meg ilyenek.
"De most ez olyan nagy dolog szerintetek?"
Nem az, te agyalod túl az egészet. Hívd meg, mit veszíthetsz?
"Pláne h te rögtön abból indulsz ki, hogy tutira lesz köztünk szex."
Légy őszinte, nem nagyon tiltakoznál, ha ilyen irányt venne az ottalvós buli. :)
Sőt, szerintem titkon ebben reménykedsz. Nincs ezzel semmi gond, sok sikert!
Havonta írogatunk egymásnak, barátok vagyunk . . .
XD
"és ha így alakul, akkor mi van."
Épp azt mondom, hogy semmi. Csak vágj már bele, ne legyél ilyen töketlen nyuszi.
Egyébként te mi vagy külföldön, vezérigazgató vagy életvezetési tanácsadó? :)
Én is mennék, szintén kis farokkal.
Csoportos városnézés után egyéb csoportosban is benne vagyok... :)
Nem vagyok se vezerigazgato, de eletvezetesi tanacsado, egy IT poziban dolgozom. Ha ez szamit. Gondolom nem.
Sracnak sem nagy a farokmerete, de nem mintha ez szamitana.
Neha gyakrabban irogatunk mint egy honap, de nem ertem...naponta kene neki irnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!