Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire félreérthető, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire félreérthető, ha meghívom magamhoz a srácot pár napra?

Figyelt kérdés

Röviden a szitu annyi, hogy egyszer régen randiztam egy sráccal, mára már csak barátok vagyunk, akik hetente vagy néha havonta írogatnak egymásnak. A másik srác is szingli amúgy. Én azóta külföldön lakom. A srác amúgy alapból hosszú távú kapcsolatra vágyik.

Félreértené, ha felajánlanám neki, hogy jöjjön ki hozzám oár napra? Nálam alhat, várost nézünk, meg ilyenek.

2023. márc. 5. 23:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%

"De most ez olyan nagy dolog szerintetek?"

Nem az, te agyalod túl az egészet. Hívd meg, mit veszíthetsz?

"Pláne h te rögtön abból indulsz ki, hogy tutira lesz köztünk szex."

Légy őszinte, nem nagyon tiltakoznál, ha ilyen irányt venne az ottalvós buli. :)

Sőt, szerintem titkon ebben reménykedsz. Nincs ezzel semmi gond, sok sikert!

2023. márc. 9. 10:38
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam, eggyel kevesebb zsémbes emberrel kell taliznom. :)
2023. márc. 9. 10:39
 23/29 A kérdező kommentje:
21) és ha így alakul, akkor mi van. Már taliztam a sráccal párszor, ismer engem, és múltkor is csak vacsira taliztunk. Ha lesz valami lesz, ha nem akkor nem. :) Persze, hogy túlagyalom, ilyen a természetem.
2023. márc. 9. 10:41
 24/29 anonim ***** válasza:
90%

Havonta írogatunk egymásnak, barátok vagyunk . . .

XD

2023. márc. 9. 10:41
 25/29 anonim ***** válasza:
80%

"és ha így alakul, akkor mi van."

Épp azt mondom, hogy semmi. Csak vágj már bele, ne legyél ilyen töketlen nyuszi.

Egyébként te mi vagy külföldön, vezérigazgató vagy életvezetési tanácsadó? :)

2023. márc. 9. 11:04
 26/29 anonim ***** válasza:
80%
Engem is meghívhatnál egyszer. Persze nekem kis farkam van, gondolom így nem OK?!
2023. márc. 9. 11:12
 27/29 anonim ***** válasza:
80%

Én is mennék, szintén kis farokkal.

Csoportos városnézés után egyéb csoportosban is benne vagyok... :)

2023. márc. 9. 11:16
 28/29 A kérdező kommentje:

Nem vagyok se vezerigazgato, de eletvezetesi tanacsado, egy IT poziban dolgozom. Ha ez szamit. Gondolom nem.

Sracnak sem nagy a farokmerete, de nem mintha ez szamitana.

Neha gyakrabban irogatunk mint egy honap, de nem ertem...naponta kene neki irnom?

2023. márc. 9. 12:10
 29/29 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy kellene naponta írogatni! A barátoknak elég akkor, ha meg akarod dugni őket. :D
2023. márc. 9. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!