Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mielőtt rájöttetek hogy a fiúkat szeretitek, próbáltátok nővel?
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 11:44
2/11 anonim válasza:
Én nem jöttem ilyenre rá. Van józan eszem, tudom, hogy az ember férfi és nő, ketten kötnek házasságot és nemzenek gyerekeket. Ami ezzel szembe megy, az szakkezelésre szorul és hormonkorrigáló terápiára.
3/11 steven95 válasza:
#2 ez a szint a "két szerelmes pár, mindig együtt jár" óvodai szintje. A lábujjamon lévő szőr sem remegett bele a kirekesztően bugyuta ráfixálódásodtól a témára.
4/11 anonim válasza:
Ez a 2-es vagy egy másik férfiért elhagyott nő, akiből folyik a gyűlölet.Vagy egy látens és irigy meleg, akinek viszont viszket...
6/11 anonim válasza:
Nem kellett rájönnöm, mindig is tudtam, csak gyerekként még nem értettem ezt az érzést. Szóval nem.
7/11 anonim válasza:
Nem voltam, magammal és vele szemben sem lett volna korrekt az ilyen "próbálkozás". Tudom, hogy a fiúkat szeretem, ezért csak velük jövök össze.
8/11 anonim válasza:
Nem. Már kb általános iskola felső tagozat kezdete óta fiúk tetszettek.
9/11 anonim válasza:
2#
Szépen felmondtad a leckét, hány Orbán-beszédbe telt mire betanultad?
10/11 anonim válasza:
Én meg kérdezem, mielőtt biszexuális lettél nem voltál bartonellás? ….macska, bolha, ágyi poloska, stb. Merthogy az váltja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!