Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi gyönyörű mi az élvezetes egy férfi fenéken?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 19:30
3/10 anonim válasza:
Legfőképpen az, hogy egy férfihez tatozik. :D Na meg engem a szőrösebb fenék amúgy is bejön, ráadásul egy férfifenék tovább marad formás, mint egy női fenék. (Aki nem hiszi, nézzen szét a 40-es férfiak és nők között...)
4/10 anonim válasza:
A pasim fenekét nézve,a forma és a dús szőrzet rajta,egyszerűen imádom!
6/10 anonim válasza:
Szőrös fenekű passzív vagyok, a popsimat a partnereim szokták szeretni:-) nem csak azért mert szőrös, hanem mert formás, és pont elég husis, markolható, az alkatom is férfias
Ugyanitt aki ismerkedne egy 25 éves fiúval szívesen várom a megkereséseket, általában a nálam idősebbek érdekelnek:)
8/10 anonim válasza:
Formás, kívánatos. No de nem mind.
9/10 anonim válasza:
[2023. febr. 25. 21:49] - Ezt, hogy tovább marad formás, a sajátommal csak megerősíteni tudom ;)
10/10 anonim válasza:
Formásnak formás, csak a beállítás és a bugyogó mindent elront, túl nőies
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!