Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotokkal ti szoktatok wellnessre eljárni?
Figyelt kérdés
A pasimmal úgy érezzük, hogy most nagyon szükségünk van egy kis elvonulásra, felöltődésre minden téren. Egy pár napot szeretnénk eltölteni egy wellness központban, ti szoktatok ilyen helyekre járni? Tudtok olyat ajánlani, ami melegbarát? Nincs ránk írva, hogy azok lennénk, de nyilván egy ágyban aludnánk és együtt mozognánk, fürödnénk stb.2023. febr. 25. 17:05
1/10 anonim válasza:
Voltunk annak idején nem egyszer.
Mikor utoljára voltunk,akkor jött össze az exem azzal,akivel aztán lelépett.
2/10 anonim válasza:
Én voltam pár éve Siófokon egy szállodában egy sráccal, szerintem totál levágták a szitut, de nem nagyon foglalkozott vele senki.
3/10 anonim válasza:
Ugyanúgy kötelesek fogadni mint bárki mást nem kell külön meleg barát helyet keresni
4/10 anonim válasza:
A wellness nem a mi pályánk, de egyébként együtt járunk mindenhova. Nyilván nyaralni, pihenni, feltöltődni is. És baromira nem foglalkozunk azzal, hogy hol mit gondolnak rólunk. Több helyen is volt már, amikor megláttak minket (2 pasit együtt), hogy azt mondták "Óh, véletlenül franciaágyas szobát adtunk Önöknek két főre, nem különálló ágyasat." És akkor mondani szoktuk, hogy "semmi baj, maradhat így, legalább otthon érezzük majd magunkat. ;)" Kapásból levágják, hogy mi a szitu, de még soha nem tettek még csak megjegyzést vagy egy halvány grimaszt sem emiatt semmire. Nem kell külön melegbarát helyet keresnetek, sehol nem fognak emiatt ferde szemmel nézni rátok sehol sem. A szállásadók évek óta, vagy évtizedek óta ezzel foglalkoznak, nem ti lesztek az első meleg pár, akit életükben először fognak látni. Hozzá vannak szokva. Nekik csak az a lényeg, hogy fizessen a vendég és kész. A többit lesz-ják.
5/10 anonim válasza:
Naturista rendezvény, az az igazi!
6/10 anonim válasza:
4
És ha transz az illető? Mármint férfi az igazolványa szerint de női külső ott nincs megjegyzés?
7/10 anonim válasza:
Nincsenek ilyen tapasztalataim, de gondolom normálisabb, ismertebb helyeken nem csinálnak ügyet belőle.
8/10 anonim válasza:
#6-nak
Amíg fizet a vendég, fullra nem érdekel senkit, hogy a kinézet mellé milyen nem szerepel az igazolványon
9/10 Béla211 válasza:
Mi a 13 év alatt voltunk már pár szálláson. Wellnesben is soha nem volt wellnesben probléma. Peddig egy címen is vagyunk.
10/10 anonim válasza:
Én két éve vagyok együtt a párommal és ez idő alatt számtalanszor szálltunk meg belföldön is, illetve még többször mentünk közösen fürdőbe, vagy valamilyen tóhoz, esetleg kirándulni. Azt gondolom, hogy rólunk elég nehéz lenne nem megmondani, hogy egy pár vagyunk, mert sokszor fogjuk egymás kezét, adunk egymásnak puszit vagy öleljük meg egymást hátulról ha mondjuk sorban állnunk valahol. Ennek ellenére ez idő alatt mindössze egy negatív tapasztalatunk volt, amikor megcsókoltam a párom és a medencében 3 srác kiment azzal a mondattal hogy "menjünk innen, mert ezek itt buzulnak". Poén a sztoriban, hogy ez pont Pesten volt és nem egy vidéki fürdőben. Szóval én tapasztalatból mondanám, hogy attól abszolút ne féljetek, hogy valahol a személyzet tenne megjegyzést. Persze nem mondom, hogy ne fordulna néha elő, hogy valaki furán néz, legyen az ellenszenv vagy csak szimpla meglepődés miatt, de ezen kívül lekopogom, nagyobb atrocitásra nem számítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!