Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire hátrány a Budapestiek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány a Budapestieknek ismerkedésnél, ha nem vagyok Budapesti, de bármikor feltudok utazni?

Figyelt kérdés
2023. febr. 19. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nagyon jó pasi lehetsz. :)

2023. febr. 19. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én négy éve költöztem fel Budapestre megyeszékhelyről.

Már nagyon szerettem volna önálló életet, amit vidéken semmi fizetésből és semmi munkalehetőségből nem igazán lehetett. Harmincas éveim előtt megfogadtam bármilyen lehetőségem lesz lépek otthonról, mert már nem tudtam elviselni azt a környezetet, amiben éltem. Munka miatt költöztem fel, de ismerkedés terén nem sok reménnyel. Igaz, hogy sikerült egy kapcsolatot összehoznom, de sajnos nem működött, s három hónap után én vetettem véget neki.

Amit írnak fentebb az valós. Türelmetlenség, válogatás, túlzott önbizalom és persze az azonnal mindent hozzáállás. Nekem például hátrányt jelent. Fővároson belül bérlettel bárhová el tudok utazni, s el is megyek, ha a helyzet olyan. Viszont a város határain kívülre már nem. Ez inkább azért van, mert nem igen van bizalmam a melegekben a sok negatív tapasztalat miatt. Egy vagy több kép csak kép nem tudhatja az ember milyen lehet a másik élőben. Lehet ott bukik a dolog. Például volt olyan, aki nem úgy nézett ki, vagy ápolatban volt és büdös. A felutazásról "nem szoktam tudomást venni", mert úgy állok a dologhoz, hogy ha én nem akarok utazni a másikhoz, akkor a lelkiismeretem azt sugallja az a gerincesség és emberség másik felé, ha nem várom el tőle, s nem is megyek bele.

35/F

2023. febr. 20. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Jómagam budapesti vagyok, de éltem már elég sokat külföldön és az ország különböző pontjain és vesszein.

Bevallom, hogy csak a kérdést láttam, s csak később fogom elolvasni az eddigi 12 választ a kérdésedre, de a véleményem a kérdésre csak annyi, hogy ha nekem lenne egy olyan pasim, aki szinte bármikor fel tud utazni Budapestre hozzám, azt nem dobnám, hanem a tenyeremen hordoznám.

Vinném körbe Európában, ha volna hozzá kedve persze olyan helyekre nyaralni, ahová mindketten vágyunk utazni.

Nem vagyok Pesten leragadva, sőt, egyre jobban elvágyom egy pár napra a városból.

Na, most hogy ezt leírtam, elolvasom a válaszokat is a kérdésedre.

2023. aug. 31. 14:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én Budapesti vagyok, de szívesebben ismerkedem vidékiekkel, az eddig leírtak miatt.

Plusz, szeretek utazni is amúgy.

Mindig szívesen mentem ide-oda:D

20/F

2023. okt. 8. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!