Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak, hátrány a metélt pénisz?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 17:14
11/29 anonim válasza:
Szerintem a metéltség sehogy nem hátrány és az elönye vagy hátránya nem a mérettől függ.
12/29 A kérdező kommentje:
#10 14cm kicsi? 🥺😬
2023. febr. 19. 19:11
13/29 everlight válasza:
12.Hát ha passzív vagy mindegy,
14/29 A kérdező kommentje:
aktív vagyok, ezért kérdezem. Szerintem egyértelmű az aggodalmam a kérdéssel kapcsolatban is..
2023. febr. 19. 19:19
15/29 anonim válasza:
Nem gond a méret, ha tudod használni és jól kielégíteni a srácokat.
16/29 A kérdező kommentje:
csak azt nem értem akinek 18-20 cm-re van szükségük azok bele gondolnak abba hogy befér-e egyáltalán nekik? Mert ugyan én aktív vagyok de szerintem fájna ez a méret. Anatómiailag teljesen máshogy vagyunk felépítve mint a nők olyan szempontból ugye hogy nekünk nincs az a plusz 1 lyuk ami erre a célra szolgálna..
2023. febr. 19. 19:27
17/29 anonim válasza:
Kérdező. Semmi baj nincs a méreteddel. Így nyugodtan lehet csinálni hevesebben is.
Szerintem jó a méreted :)
18/29 everlight válasza:
14.Ha elég vastag még talán jó lehet,engem dugott olyan fiú akinek 14 cm volt de annyira nem élveztem,inkább a 17-18 cm amit élvezek
19/29 A kérdező kommentje:
Vastagság számítás (ha jól tudom akkor körméret / pi) kerekítve 5,5 cm jött ki.
2023. febr. 19. 19:39
20/29 anonim válasza:
Azért az jó. El lehet vele lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!