Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Le lehet szokni a fétisekről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet szokni a fétisekről?

Figyelt kérdés
30-as meleg férfi vagyok, lényegében az életem teljesen rendben van, dolgozom, jó a munkahelyem is, teljesen átlagos vagyok, beolvadok stb. Szex terén viszont vannak gondok. Pisifétisem van. Mindig is volt egy kevés hajlamom az ilyen vizisportos dolgokra, de amióta eljutottam arra a pontra, hogy merjem megélni, minden csak rosszabb lett. Régen csak itt-ott kívántam ilyen pisis dolgokat, de most meg szinte állandóan. Tudom, hogy beteg dolog, nem normális. A legelején csak azt akartam, hogy milyen érzés, ha rámpisilnek, de most meg miután többször is kipróbáltam a dolgot, többre vágyok. Nagy álmom, hogy egy csapat férfi a földre lökjön és mindegyikük egyszerre alaposan lehugyozzon. Ezt nyilván nem merem kiélni, mert, ezután meg még többre vágynék. Le lehet erről szokni? Van aki volt hasonló helyzetben? Pszichológushoz nem akarok menni, mert akiket ismerek és járnak, totál emberi roncsok benyomását keltik. Velem nincs semmi gond ezt a pisi dolgot leszámítva.
2023. febr. 6. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

1) Ha az életed teljesen rendben van akkor mi a problémád?

2) A mélyen kondícionálódott szexuális preferenciák NEM módosíthatóak. Ezer óra pszichoterápiával sem. Egy pszichológus nem abban fog segíteni hogy "leszokj" mert az lehetetlen, csak abban hogy elfogadd önmagad és ne legyenek szorongásaid a vágyaid miatt.

3) Beteg? Tiltja a törvény? Ártalmas az egészségre? Nem, szóval nem "beteg". Ja hogy mások azt mondják. Ki nem sz.rja le? Mi közük hozzá??? Döntsd el hogy magadnak élsz, vagy másoknak akarsz megfelelni.

4) Próbálod vagy sem, teszed vagy sem a vágyaid NEM fognak megszűnni, csak lemondasz arról amire igazán vágysz. Bezárhatod a csokit a szekrénybe, de attól még nem fogod kevésbé kívánni másnap sem hogy megedd.

2023. febr. 6. 01:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet..én a másik oldalról írok, lányként kiskorom óta fétisem a bugyim mutogatása..most felnőttként sem tudtam erről leszokni
2023. febr. 6. 09:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mélységesen egyetértek az egyes válaszolóval.

Kedves kérdező, a pszichológus abban tud és fog segíteni, hogy mentálisan ez a helyére kerüljön Nálad. A megélés és az újabb vágyak amik kitörnek belőled, hogy "Nagy álmom, hogy egy csapat férfi a földre lökjön és mindegyikük egyszerre alaposan lehugyozzon." teljesen rendben van. Te sem vagy egyedül a vágyaiddal és mások sem. Csak kövesd a vágyaidat és azok segíteni, vezetni fognak a célod felé. Azt már Te is megtapasztalhattad, hogy az idő telik. Telhet úgy is, hogy megéléssel teljessé, többé válsz. Ettől Te csak több, jobb leszel. - Jöhet a kérdés, kinél? A válasz, Magadnál. A korábbi önmagadnál. - Az idő így is, úgy is telik-múlik.

Teljességet és sok sikert kívánok!

2023. febr. 6. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Lassan már az fétis-számba megy,ha valakinek csókra, szeretkezésre,ölelésre, gyengédségre van igénye.

Csak mi nehezebben találunk - sajnos.

2023. febr. 6. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértem a kérdést , nekem farmer,ing,bakancs és pisi fétisem van . De mint tudjuk a fétis az nem betegség, bőven lehet úgy szexelni , hogy nem lesz benne főszereplő a fétised. Persze ha van rá partnered az külön szerencse, sztem nem érdemes ennyit rugózni ezen.

52 F

2023. febr. 6. 13:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Engem akkor is zavar, mert beteg dolognak tartom. A 4-es válaszolónak meg mondom hogy a csók, ölelés, puszi a homlokára alapvető dolog. Nálam legalábbis enélkül nincs se kapcsolat, se szex, se semmi.
2023. febr. 6. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha beteg dolognak tartod akkor valóban keress fel ezzel egy szakembert. De nem a fétised miatt...más miatt lesz rá szükséged. Találkoztam már ilyen delikvenssel, úgy beteg ahogy van aki ilyen aggyal él. Sok sikert a kezelkésedhez.
2023. febr. 6. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet és nem is kell megváltoztatni. Szerintem keress meleg közösséget (ne itt, külföldön, mondjuk Berlinben vagy Angliában), és próbáld meg kiélni. Nem hiszem, hogy lehetetlen. Ne úgy állj hozzá, hogy kiélhetetlen a dolog. Egyszer élünk, és vágysz erre. Légy jóban melegekkel, kerülj be egy közösségbe, és akiben megbízol, annak mondd el nyugodtan, és kérdezd meg, hogy mit szólna hozzá, meg hogy szerinte lehetséges-e a többiekkel együtt.
2023. febr. 7. 08:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Beteg dolog az, amivel masoknak vagy magadnak artasz.

Igazabol ezt el kell fogadnod magadban es akkor egy megfelelo partnerrel nyugodtan hodolhatsz ennek a vagyadnak.

2023. febr. 9. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!