Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesznek rondák akik 20 alatt még nagyon is szexik?
Ugyanaz, ami nem meleg témában, akár nők között is...azt hiszik, jól néznek ki, vagy épp csak elvannak magunknak, aztán nem foglalkoznak magukkal eleget. Ellenben a kevésbé népszerűek tudják, hogy tenniük kell a figyelemért, így ideális esetben helyesen táplálkoznak, sportolnak stb.
Fél éve volt 20 éves osztálytalálkozóm (addig nem voltam egyen sem, a kapcsolatot csak pár emberrel tartottam) és hasonlót tapasztaltam, igen csak megdöbbentem...az osztály egykori legdögösebb csajai, akikről minden srác fantáziált nagyobb részt szétfolytak, a menő srácok vagy elhízott, elhanyagolt családapaként, vagy mamahoteles lúzerként tengetik az életük. Ezzel szemben akik nem néztek ki igazán jól, sokan döbbenetes átalakuláson mentek át.
Persze korántsem mindenki, de ezt láttam általánosnak.
Görcsös akarat.
Aki szép az különböző módszerekkel szép is akar maradni .... csak a görcsös akarat miatt (a szépség fenntartásáért használt szerek, vagy épp az, hogy nem foglalkoznak magukkal) eltorzulnak.
A csúnyák meg egyszerűen nem foglalkoznak ezzel a témával, elengedik a szépségért való harcot .... Isten pedig kárpótolja Őket azért amit korábban nem adott meg. Nem szépek, nem szexi-k csak normálisan néznek ki, de az átlagból már ez az ami felfelé tűnik ki.
Én mostanában megnézek pár 30-40 éves srácot, a nyálam folyik, az állam leesik kb tőlük úgy néznek ki. Végignézek a saját korosztályomon és elvétve fordul elő 1-2 olyan akivel talán szóba állnék. Lehet hogy ezek a számomra fullos idősebb pasik is rondák voltak fiatalon.
Szóval én pont az ellenkezőjét vettem észre.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!