Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borsodban tényleg azért mennek el fiúk fiúkkal szexelni mert nincs munka?
Hallgatlak
Mi az a meló ahol fizetnek annyit hogy kifizesd az albit és tudj venni kaját
Csupa fül vagyok
Hallgatlak, milyen melót próbáltál amiből nem?
Mekiben pl simán 300-at hazaviszel. (és akkor nem estiztél, nem hétvégéztél, mert azokat a diákok szeretik mert arra van extra pénz)
Albit ha csak élni/aludni kell bőven találsz 100K alatt.
Ha pedig többet is dolgoznál bőven van jobb lehetőség is, de a mekibe kb bárkit felvesznek. Akkor tehát 200K megmarad havonta. Akkor most hogy is van? Van munka? Én tudom hogy van. Több haverom is dolgozik általam a mekiben. Aki nem akar dolgozni vagy rossz munkás na annak nincs..
Igaz hogy vannak igen. Ráadásul olcsón. Legalábbis ha az 5000 olcsónak mondható.
Azonban az is igaz amit te írtál. Aki akar talál munkát.
Én betegszállítóként dolgozom. Tisztán 400-at keresek. 24 órákat is nyomok. És 1 nap szabadot hagyok a héten. Kell a pénz így dolgozom. A 400 az alja. Nagyon! És nem kell semmi képzettség csak becsületesen melózni. Igaz éjjel is. Igaz 7 napból 6 napon dolgozom és sokszor van 24 órás mert nincs ember.
Előtte 4 hónapig költöztettem. Napi 20.000Ft alatt nem volt nap. Bejelentetten volt az is. Igaz csak minimálra de a többi zsebbe. Ott 20 nap munkával kerestem 400.000-et tisztán. Melós volt, de van lehetőség.
1 vagyok
Amiket átküldtél mind DIÁK szállás.
Egyik nem az rezsivel 100e Ft havonta. A mekiben a mikor látod a hírdetést az bruttó 300e Ft. Ott nettó 220e Ft kapsz annál sehogy se többet.
Napi 3000e Ft alatt nem jön ki a kaja, hiába főzök magamnak.
Ami a fent említett albiban nem is lehetséges mert nincs konyha. Max melegíteni lehet.
Ha lenne konyha az havi 90e ből meglenne a kaja, 100az albi és még tud venni az ember 1bérletet.
És egy szelet csokit megengethet magának az ember havonta.
Őszintén rabszolga sors.
Ja tv, telefon az kilőve havidíjra se tellik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!