Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a tetoválás szexi?
Figyelt kérdés
Titeket beindít egy jó tetkó.
Hány éves vagytok? Aktív vagy passzív?
2023. jan. 31. 19:58
1/9 anonim válasza:
Engem nem, inkább taszít. Uni.44
3/9 anonim válasza:
Ha nem mezei nonfig, hanem igényes, szépen kivitelezett tetkó akkor szerintem tud emelni a kinézetén 1-2 pontot.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Nem. (Pontosabban: minél nagyobb testfelületet borít, annál kevésbé.)
58/U
6/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek. Az se zavar ha nagyobb, bár az azért számít hogy mit ábrázol. 23/U
7/9 anonim válasza:
Engem kimondottan vonz, valahogy ferfiasabbnak hat a pasi …
8/9 anonim válasza:
Nekem csak picike van, de még senki nem fujjogott miatta.
9/9 anonim válasza:
A passzívom fenekén lévő, vagy egy "riba@ncrendszám" tetkó kifejezetten izgatna, de még sosem találkoztam ilyennel.
32 A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!