Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek!Az iskolában zaklattak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek!Az iskolában zaklattak titeket,vagy sok barátotok volt?

Figyelt kérdés

2023. jan. 25. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít zaklatásnak? Az pl az hogy 2 fiú osztálytársam is megkérdezte leszopnám-e őket? (leszoptam)

Amúgy nem voltam piszkálva vagy ilyesmi. Sok barátom volt és nem volt téma a melegségem. Igaz hangadó voltam az osztályba és minden rendezvényen szervező, stb voltam így mindenki kedvelt, szeretett.

2023. jan. 25. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Neked egyáltalán vannak barátaid, hogy ennyire ráérsz?
2023. jan. 25. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Téged zaklatnak? Sajna mindenhol van pár primitív. Nincs sajnos rá jó megoldás mert buták...
2023. jan. 25. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét szituációban voltam már. Egyszer fent egyszer lent voltam. De a szexualitásom miatt kevésszer ért zaklatás osztálytarsaktol, inkább tanárok voltak azok akik párszor fel hozták ezt.
2023. jan. 25. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Idegenek,vagy mások kevésbé zaklatóak mint a melegek egymás között.Ennyi aljasságot mint amit sok meleg egymással tesz,azt kívulállók is döbbenten néznék,ha tudnának róla.

Mint testileg,mint lelkileg így van ez.

2023. jan. 26. 05:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Cikiztek párszor a koleszban,de ennyi
2023. jan. 27. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A melegségemért nem, mivel nem is tudtak róla. Az lehet, hogy általánosban néhányan gyanakodtak arra, de sosem adtam okot rá, hogy meggyőződjenek róla, így sosem lett megerősítve a másságom számukra. A gimiben pedig szinte csak lányokból állt az osztályom, de nekik sem mondtam el, mert még véletlenül sem szerettem volna ha téma lenne a nemi orientációm. Úgy gondoltam nem kell erről tudniuk. Ehelyett végig úgy viselkedtem mint valami társat nem igénylő aszexuális aki a hobbijaival van állandóan elfoglalva. Így tudtam végigmenni az iskolákon, hogy senki sem tudta (bizonyosan), hogy meleg vagyok. A gimis osztálytársaimmal sosem voltam rosszban.
márc. 19. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!