Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti fizetettetek már szexért?
Figyelt kérdés
Ha igen hány évesek voltatok? Miért fizettetek? Nem rossz, hogy csak pénzért jött össze?2023. jan. 25. 06:11
1/8 anonim válasza:
Fordítva volt,nekem fizettek!
Egy hapsi nyomult régóta,de leráztam mindig, tetszett külsőre,nem úgy mint belsőre!
1x viccből mondtam neki mikor ismét "udvarolt",hogy nem tudna megfizetni!
Nem gondoltam komolyan,ő igen!
2/8 anonim válasza:
Ja,lemaradt,hogy 19 voltam ,a pasi 25
3/8 anonim válasza:
Igen. A sráccal így olyanokat tehettem, amit sima szexben nem. Pofon, fotózás, mélytorok, torok dugás, ilyesmik. 23 voltam. Azóta tudom erre van igény és így csak 1x fizettem érte. A srác amúgy 19 volt. Utána sokszor írt, hogy mennyire élvezte.
5/8 anonim válasza:
Elég szomorú,hogy ha pénzért is,de ennyi lelki zakkant van,mint az a 19 éves, aki a 3-as válaszolóval volt.
Hihetetlen.
6/8 anonim válasza:
igen, rendszeresen. mindig talaltam egy sracot, akihez azutan evekig jartam. miutan felhagyott a biznisszel kerestem mast
7/8 anonim válasza:
Rendszeresen szoktam fizetni. Mindig találok fiatal, vonzó srácot, aki megtesz mindent nekem. Előtte hetekig, hónapokig próbálkoztam, de annyi kamus sz@rt az életben! Soha többet nem fogok hitvány, álmodozó, szerencsétlenekre egy percet se áldozni. A mostani helyzet tiszta sor, annyit adok, amennyit kapok. Ennyi.
8/8 anonim válasza:
Nekem igertek penzt oralert. Izgatoan hagzott de nem mentem bele vegul pedig eleg szep summat ajanlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!