Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki férfiként támogatói...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki férfiként támogatói kapcsolatot szeretne, annak extrémen jól kell kinézni és nagyon tapasztaltnak lenni?

Figyelt kérdés

2023. jan. 24. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ha te akarsz "támogató" lenni, akkor pénz legyen plusz vállalható külső, ha "támogatott", akkor meg nagyon jól nézz ki szerintem. Bár én sose voltam egyik oldalon se, szerintem ez már kurvulás.
2023. jan. 24. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Pont úgy ahogy az #1-es is leírta! Támogatóként a pénz számít, de hasznos ha emberszámba veszed a másikat és nézel ki egy elfogadható szinten (ha nem az sem baj, akkor majd pénzzel kipótolod a külső hiányosságokat).

Ha támogatott akarsz lenni akkor jól látod - annál magasabb a piaci értéked minél jobban nézel ki. Szerinted aki fizet érte az adott összegért mit szeretne kapni? Átlagot, vagy annál jobbat?

2023. jan. 24. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

Mármint, hogy neked fizessen valaki szexért???

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2023. jan. 24. 19:13
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem. Akarni nulla kinézettel is lehet. Na aztàn, h mi lesz....
2023. jan. 24. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A támogatott olyan legyen, amilyenre van igény. Nem mindenki ugyanazt szeretné kapni.
2023. jan. 24. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Nézzen ki jól ennyi elég.:) A tapasztalt lehet inkább hátrány...
2023. jan. 24. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
Én szivesen lennék támogatott, jó lenne. F
2023. nov. 14. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!