Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki férfiként támogatói kapcsolatot szeretne, annak extrémen jól kell kinézni és nagyon tapasztaltnak lenni?
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 19:00
1/7 anonim válasza:
Ha te akarsz "támogató" lenni, akkor pénz legyen plusz vállalható külső, ha "támogatott", akkor meg nagyon jól nézz ki szerintem. Bár én sose voltam egyik oldalon se, szerintem ez már kurvulás.
2/7 anonim válasza:
Pont úgy ahogy az #1-es is leírta! Támogatóként a pénz számít, de hasznos ha emberszámba veszed a másikat és nézel ki egy elfogadható szinten (ha nem az sem baj, akkor majd pénzzel kipótolod a külső hiányosságokat).
Ha támogatott akarsz lenni akkor jól látod - annál magasabb a piaci értéked minél jobban nézel ki. Szerinted aki fizet érte az adott összegért mit szeretne kapni? Átlagot, vagy annál jobbat?
3/7 anonim válasza:
Mármint, hogy neked fizessen valaki szexért???
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
4/7 Noren1989 válasza:
Nem. Akarni nulla kinézettel is lehet. Na aztàn, h mi lesz....
5/7 anonim válasza:
A támogatott olyan legyen, amilyenre van igény. Nem mindenki ugyanazt szeretné kapni.
6/7 anonim válasza:
Nézzen ki jól ennyi elég.:) A tapasztalt lehet inkább hátrány...
7/7 anonim válasza:
Én szivesen lennék támogatott, jó lenne. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!