Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz tervei vannak velem?
Ismerkedek egy férfival, 35 éves, elmondása szerint 21 éve vágyik férfi férfi kalandra, de a társadalmi normák miatt nem lehetett, ezért hatalmas mértékű vágy van most benne.
Elég intelligensnek tűnik, ahogy beszél, de van pár gyanús tényező.
Először is a platform ahol vagyunk, a startapró... tudom, ez már eleve rossz
Aztán az, hogy sugárzóan érzelmes. Arról ír, hogy elképzelni nem tudom mennyire rossz lehet 21 évig magában tarani és nem élni a vágyait, és most azért ennyire sugárzóan érzelmes és azért akarja ennyire erősen megélni a vágyait, mert ő ilyen.
És a legijesztőbb, a vetítés. Többször is megemlítette, hogy nem kell félnem attól, hogy a város szélén lakik, messze buszmegállóktól, mert ő nem egy darabolós gyilkos. Először egy hosszú üzenetben panaszolta el, hogy sokan nem mernek lemenni hozzá, mert ettől félnek, aztán mikor felvetettem, hogy előbb valamilyen publikus helyen találkoznánk ő azt mondta oké, de nem kávézó, inkább egy játszótér vagy valami pad és aztán itt is előkerült, hogy én azt hiszem, hogy rossz szándékai vannak velem.
Pedig nem, ezeket ő tette a fülembe és ezért vagyok most ennyire bizonytalan. Mert ezekre a furcsa dolgokra vannak megnyugtató dolgok, ilyen az, hogy első alkalommal nála nem is feltétlen lenne semmi szex, csak feküdnénk az ágyban dumálva és zenét hallgatva, csókolóznánk, ölelkeznénk, ami jól hangzik. Meg azért látszik, hogy van intelligenciája is és képet is küldött.
Szóval teljesen tanácstalan vagyok, szerintetek mi van?
Igen, ez is simán lehet.
Ilyet is írt: "És a legtöbben meg attól félnek hogy valami darabolós gyilkos vagy és le se mernek menni hozzád. De mivel már ilyen szinteken vagy érzelmi inteligencia meg önismeret terén meg sem teheted hogy megjátszd magad ,mert már megtanultad hogy az önbecsapás a legborzasztóbb dolog amit magaddal tehetsz, Ez egy patthelyzet!"
Az is lökött,aki egy ilyenhez egyáltalán a lábát beteszi.
Ebben az emberben rengeteg ilyen-olyan érzelem van elfojtva,ki tudja merre és mikor robban ki belőle.
Startapróról pedig azt hallottam,a legszutyokabb pasik depója.
"ő nem egy darabolós gyilkos"
Ő a láncfűrészes. :)
Eleve nem foglalkoznék egy olyan gyáva emberrel, aki egy liberális demokráciában titkolja a homoszexualitását. Ennyi ideig titkolózni, vágyakat elnyomni teljesen megnyomorítja a lelket, készülj rá, hogy nem kicsit zakkant a fickó.
Nem. Este úgy váltunk el, hogy aludjunk rá egyet.
Mire felkeltem már 3 üzenet várt, ahol a magánéletéből mondott el egy nagyon felkavaró élményt, meg aztán egy pár órával későbbu üzenetben azt, hogy látja, hogy online vagyok csak nem akarom elolvasni az üzenetét és megalázva érzi magát emiatt...
Szóval tényleg lehet benne valami, hogy efelé paranoiás, de ez volt az utolsó csepp a pohárban érzelmi manipulációból és mondtam neki, hogy ez így nekem nem fog menni.
Tudnék két ilyen példát is mondani olyan alakról,mint ez a 35 éves.
Nem is hittem volna,hogy ennyi "érdekes " ember van...
Szerencsére egyikkel sem találkoztam, mert idejében megszólalt a vészcsengő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!