Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kiket izgat meg a belly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiket izgat meg a belly inflation?

Figyelt kérdés
Nagyon bejon a latvany, hogy felfujjak a hasukat :D mondjuk magamon nem mernem kiprobalni, de jol nez ki :D
2023. jan. 19. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:

A normál beöntést nem mered megcsinálni?

Mert eddig nem is tudtam, hogy a belly inflation egy fétis, de akaratlanul is már sikerült nekem is ezt megcsinálni.

Pasi vagyok mielőtt jönnének a privik. :)

2023. jan. 19. 22:28
 2/4 A kérdező kommentje:
De megmerem, sot kell is viszont itt levegovel csinaljak, es nem kicsit fujjak fel, azert egy beontesnel nem igy szoktak csinalni :D
2023. jan. 19. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor úgy néz ki nem megfelelő videót néztem, mert én vizeseket láttam és már ilyen 0,5 litertől is egész látványos volt. (magamon is láttam, pedig nem nagyon gyúrtam rá, egyszerűen csak addig engedtem amíg kellemes volt az érzés)
2023. jan. 19. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel ez a téma.
2023. szept. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!