Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti rákérdeznétek, hogy most mi van? Valaki járt már hasonló cipőben. THX a normális válaszokat?
Láttam az öcsémet az egyik kis utcában, a fiú osztálytarsával ölelkezni, és egy szájrapuszi is eldurrant!
Ráadásúl minden hétvégén egymásnál alszanak!🤔
Szólnátok a szüleiteknek?
20as
Ne irkaljal a nevemben.
Koszi!
Mind a ketten fiatalok vagyunk!
Uzenem az egyik kommentelonek.
Hogy mennyi idosek az mellekes.
Es.mind a ketten fiuk vagyunk ha ez sza.it egyaltalan
Köszi a normális valaszokat!
De még most sem tudom mitévő legyek.🤔🤔
Elhatároztam!
Mondtam ma neki suli után, hogy este a vacsi után szeretnék vele par dologról beszélgetni vele!
Kérdezte miről!
Mondtam majd 2-esben.
Megsertődött es ott hagyott!
Na akkor most?
Elkezdtem mondani neki de azt mondta ő nem bu.i és elküldött a píbe!
Ez van!
Azért thx a normális válaszokat!
Lehet még nem fogadja el magát és ezért mondja. Szerintem azért 1 üzenetet még írhatnál neki csak annyit, hogy:
" Bárhogy is legyen tudd, hogy én feltétel nélkül szeretlek és nem kell, hogy bármi is meg változzon a kapcsoltunkba."
Vagy valamit ebben a formában, hogy ne érezze magát egyedül és legyen neki valami támogató ember az életébe. Mert elfogadás nem könnyű dolog és legtöbb meleg míg oda jut, hogy elfogadja magát az öngyilkosságon gondolkodik. Reméljük a tesód nincs közöttük, de a biztonság kedvéért én megírnám neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!