Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha átváltozhatnál heterová,meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha átváltozhatnál heterová,megtennéd?

Figyelt kérdés
Lenne egy gomb,amit ha megnyomsz,örökre hetero leszel.Megnyomnád?

2023. jan. 14. 09:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%

Hajléktalanok 90%a férfi

A könnyű munkákra,pultos,irodai asszisztens stb,mindig nőket vesznek fel.

Egy nő ha nem akar dolgozni simán eltartja egy férfi és még nem is kell szexistennőnek lennie.

A leszbikusokat kevesebb atrocitás éri.

Ha egy férfit bántalmaz a felesége,kinevetik.

Háborúba a férfiaknak kell mennie.

2023. jan. 14. 17:40
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Rögtön

1hét múlva már nősülnék is, sok csaj epedezik utánam.

És már venném is fel a rengeteg adóvisszatérítést, falusicsokkot +++ 50milla ++++

Napelem, autó, 🔥🔥🔥🔥

2023. jan. 14. 17:59
 23/30 anonim ***** válasza:
89%
Ja, ha címlapra való bombázó vagy, gerinc nélkül, akinek megfelel a ri.banc lét. a nők egy százaléka sem ilyen.
2023. jan. 14. 18:00
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem értem miért kellene megváltozni. Ez nem csak arról szól, hogy ki hova szeretni rakni a lompost, hanem ez egy identitás is ami része a lényünknek. Ha nem születtem volna melegnek, valószínleg nagyon sok mindent máshogy gondolnék meg úgy alapvetően a világnézetem is nagyon különböző lenne. Ez az identitás pedig fontos számomra, soha nem dobnám el csak azért hogy néhány ostoba homofóbnak "megfeleljek" (már alapból szomorú, hogy egy olyan dolog tekintetében ami teljesen a magánügyed meg kellene, hogy feleljél másoknak, wtf)
2023. jan. 14. 19:05
 25/30 anonim ***** válasza:
86%

Egy csomóan ebben élnek,megfelelési kényszerben.

Én pl nem tudok ezért sem azonosulni a konzervatív emberekkel,mert feladják önmagukat,lásd,sokan gyereket vállalnak,majd jön a depresszió,hogy vége a jó,független életnek,ilyenkor elkezdenek gyűlölni mindenkit,aki nem b-szta el az életét..

2023. jan. 14. 19:18
 26/30 Tanquerey ***** válasza:
100%

Eszembe sem jutna. Tökéletesen érzem magam így, ahogy vagyok.

50F/P Bp.

2023. jan. 15. 11:13
 27/30 anonim ***** válasza:
29%
Megkurhatnam a fonokom feleseget, ha nem lennek meleg, mert folyton a tarsasagom keresi, egyebkent nem erdekel a dolog.
2023. jan. 15. 14:24
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Melegként semmi más nem szeretnék lenni csak meleg, nem kutya, cica, hetero vagy akármi. Aki ilyen kérdést tesz fel az azt se tudja mit tesz . Labilis személyiségek mindig is voltak vannak s lesznek .

52 f

2023. márc. 13. 06:02
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek meleg lenni , lexarom a hetero életformát, akinek az tetszik az tegye jó sokat :)
2023. ápr. 25. 17:04
 30/30 Gaydoctor23 ***** válasza:
100%

Nem,mert melegként is tudok teljes életet élni.

Semmi gondom ezzel.

Hogy mások mit mondanak,ne számítson.

A saját magunk elfogadása elsősorban a lényeg.

Ha magaddal OK vagy,nem lehet gond.

2023. ápr. 26. 07:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!