Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én örültem, hogy a Trump nem folytatta tovább az elnökséget. Most is örülök, és nem akarom őt még egyszer elnökként látni. Trump után akárki jónak tűnt, a nagyon öreg Biden is. Aztán kiderült, hogy ugyanannyira nem való oda, mint Trump. Mindkettő rossz, csak más-más szempontból: Biden szenilis, Trump meg túl szélsőséges.
2022-ig Brazíliában is egy Trump-eszű elnök volt, tönkretette az esőerdőt. Szerencsére, az új elnök most még visszafordíthatja azt a pusztítást, és készen is áll rá.
Megnéztem, mi ez az Alt Right. Dehogy vagyok! Én imádom a PC-t és a kultúrák összetalálkozását.
De akkor sem vagyok elégedett a két legutóbbi amcsi elnökkel. Ha viszont mindenáron meg kéne mondanom, hogy melyikük árt többet a világnak, akkor természetesen Trump, Trump a rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!