Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is a zoknikat áll fel? Melyik fajta ( milyen zokni) a kedvenc? Nekem a fehér hosszúszárú adidas,Nike, sportzoknik
Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 21:21
1/9 anonim válasza:
Exem is ezekre izgult, ő is a fehérekre. Én nem tudom, h mi a jó benne.
2/9 anonim válasza:
Fehér titokzoknik tetszenek. Vagy a boka alatti zoknik. Egy szép futócipővel a legjobb, ha villan a boka mmmm
3/9 A kérdező kommentje:
A nyelvtan a legelső mondatban kicsit hiányzott, egyébként a *zoknikra* szóra gondoltam
(mielőtt még a nyelvtannácik megtalálnának)
2023. jan. 5. 23:04
4/9 anonim válasza:
Nekem a fehér bokazoknik, meg titokzoknik izgatóak amik rásimulnak a lábra, és kirajzolódik a lábujjak formája
5/9 anonim válasza:
Ha van valaki aki tetszik+ szépek a lábai és azon van egy sexy fehér zokni ami jól áll neki, az izgató. De külön a zokni, sőt külön a láb+zokni nem izgat, csak megdobja az amúgy klassz összképet vagy + hozzátesz egy jól megválaszott zokni (is)
6/9 anonim válasza:
nekem a terdzoknik jonnek be, vagy amik a terd fole ernek.
7/9 anonim válasza:
Nekem az egyszínű fekete zoknik sokkal jobbat mutatnak egy pasi lábán. Számomra sokkal férfiasabb az összkép fekete zoknival, de ez persze csak az én véleményem. :)
9/9 anonim válasza:
Főleg boka és titokzoknira…
Johet privi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!