Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteró vagyok, de...?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró vagyok, de...?!

Figyelt kérdés

Szóval 18 éves HETERÓ fiú vagyok és vannak néha-néha járnak olyan gondolatok a fejemben, hogy pl:milyen lenne beleülni egy méretes péniszbe, milyen lenne ha egy fiú dugna hátulról stb...

És már annyira kiakarom próbálni milyen lenne, kiakarom próbálni valamit felakarok dugni magamnak!

Mit ajánlanátok ti mivel csináljátok amit így a háztartásbam is meglehet találni?

És van ez a prosztata izgatás azt hogy kell?

(Mielott jonne a duma nem vagyok meleg mert pl: fiuval csókot elsem tudnék képzelni lányok tetszenek csak ez egy titkos vágy)

2023. jan. 5. 00:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Túlságosan is kiemelted, hogy heteró vagy.

Gondolom félsz magadnak is bevallani, bizonyos külső tényezők hatására, hogy valójában a férfiakhoz is vonzódsz. Vagy csak a férfiakhoz.

Először is az ujjaddal próbálkozz, aztán később ha úgy van rendelhetsz magadnak dildót.

Háztartásban lévő dolgokkal nem próbálkoznék a helyedben, akár sérülést is szerezhetsz magadnak.

2023. jan. 5. 10:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát heteró biztosan nem vagy ha ez ennyire foglalkoztat, inkább meleg esetleg biszex..

Amúgy meg a sivalkodás helyett élj ahogy jól esik..

2023. jan. 5. 11:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig látens meleg/bi vagy. Vannak olyan bik, akik valamiért csak lánnyal akarnak kapcsolatot-családot és ezért nem akarnak csókolózni. Úgy vélik, hogy minden mást csak szexuálisan élnek meg pasikkal. Ez pedig már így sem heteroszexualitás.
2023. jan. 5. 11:31
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk érdekes,hogy csókolózni nem akar valaki,de seggét, farkát odaadja kéjesen....Sosem értettem az ilyet :)

Nevetséges kifogás ,hogy érzelem,és hasonló.

2023. jan. 5. 12:26
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

"Heteró vagyok, de..."

...de nem vagy heteró.

2023. jan. 5. 13:11
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem mindegy, hogy mi? A kategóriák feleslegesek, nem jók semmire.
2023. jan. 5. 18:29
 17/18 anonim ***** válasza:
2023. jan. 6. 07:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk érdekes,hogy csókolózni nem akar valaki,de seggét, farkát odaadja kéjesen"

16 éves koromban volt ilyen biszex fiúm, aki a gyengédséget nem kedvelte. Nagy széles vállú, athletikus alkat. Nem lehetett összebújni vele. A csók is elképzelhetetlen volt. De a szex bármilyen formájában benne volt, a passzív szerepet is kedvelte. Megdugni is lehetett.

2023. jan. 18. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!