Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem hajlandó megmondani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandó megmondani egyik jóképű, jótestű férfi se, hogy mi a célja a kinézetével?

Figyelt kérdés
Semmi baj azzal, hogy jól néznek ki, de miért nem képesek egyenesen megmondani, hogy ők ezt miért csinálják? Miért kamuznak össze-vissza mindent, mikor mi jut eszükbe?
2023. jan. 2. 11:12
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Ez 18-nak ment.
2023. jan. 2. 14:06
 22/34 anonim ***** válasza:
96%

"A kérdésem, hogy miért nem ismerik be, hogy azért néznek ki jól, hogy tetsszenek bizonyos embereknek?"

És ÖNMAGUKNAK!

De miért kell beismerni azt, ami nyilvánvaló és egyértelmű??? Egyértelmű, hogy mindenki azért ad magára, hogy tetsszen önmagának és ezáltal másoknak is. Mit kell ezen beismerni? Baj az, ha valaki jól érzi magát a saját bőrében és ezáltal boldog, kiegyensúlyozott?

Szerinted csak azért nézhet ki valaki jól, hogy megfektessen másokat? Csakis hátsó szándékból lehet jól kinézni?

És mi az, hogy tetsszenek "bizonyos" embereknek? Tévedsz, ha szerinted csak "bizonyos" embereknek akarnak tetszeni. Tök mindegy, kitől jön a pozitív visszajelzés, az bárkitől jól esik. De ez NEM jelenti azt, hogy bárkivel le is kéne feküdniük kötelező jelleggel. Elképesztően furcsán gondolkodsz a dolgokról.

2023. jan. 2. 14:14
 23/34 A kérdező kommentje:

"Tévedsz, ha szerinted csak "bizonyos" embereknek akarnak tetszeni. Tök mindegy, kitől jön a pozitív visszajelzés, az bárkitől jól esik."

Ez egy hülyeség. Legutóbb mikor néztem valakit, mert tetszett nekem, az fogta magát és arrébb ült. Szaunában meg szó szerint takargatják magukat ezek az emberek.

Ez neked arra utal, hogy jól esik nekik, hogy elismerjük a kinézetüket?

2023. jan. 2. 14:17
 24/34 anonim ***** válasza:
98%

Mert szaunába az esetek nagy részében szaunázni járnak az emberek, és nem azért, hogy valami beteg perverz őket bámulja... Ne csináld, fogd fel, hogy Veled van a gond és nem mindenki mással, már 15-en leírták, hogy Te vagy a hülye. Egy beteg ember vagy, nem érted?!

Egyébként meg mi ez a beismerésmánia?! Tisztára olyan vagy, mintha egy állásinterjún követelnéd az interjúalanytól, hogy de márpedig ismerje el, hogy csak a pénz miatt akar itt dolgozni, ésha nem fizetnénk nem is akarna itt dolgozni... Jóhogy a pénzért akar dolgozni, ezt mindenki tudja anélkül is, hogy kimondanánk... Pont ugyanez a szitu, a normális emberek (nem, nem olyanok, mint Te) tudnak társadalomba gondolkodni és tudják, hogy mik azok, amiket nem kell kimondani.

2023. jan. 2. 14:29
 25/34 A kérdező kommentje:

Meleg szaunáról beszélek, a kérdés is a homo kategóriában van, ha eddig nem tűnt fel.

És komolyan gondolod, hogy a heteró férfiakat nem azért nézik meg a nők, mert szexelni akarnak velük, hanem mert szimplán tetszik a kinézetük?

2023. jan. 2. 14:32
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. Tök mindegy, hogy ki mit ismer be vagy mit nem. Ha nem tetszel valakinek, sz.rd le és keress mást. Vagy változtass magadon (külső-belső egyaránt). De ez amit itt csinálsz, ez már a szánalom kategória. Ilyesmit csak totál önértékelési zavaros emberek művelnek. Keress olyat, akivel egy szinten vagy. Ez a sikítozás nagyon gáz.
2023. jan. 2. 14:42
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Biztos velem van a baj, de én azért adok magamra és foglalkozok a külsőmmel, hogy magamnak tetsszek. Soha nem érdekelt mások véleménye…
2023. jan. 2. 14:44
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mit kell beismerni?

Én azért edzek mert:

- kell a kikapcsolódás, főleg egész napos ülő munka után

- szeretnék egészséges maradni

- szeretnék tetszeni magamnak és a partneremnek.

Ha meg valakinek nem jössz be akkor így járt, valszeg neked sem tetszik mindenki.

Egy ilyen szaunába ahol pedig csak a kinézet számít nem tudom hogy mit vársz? Nem életed párját keresed valószínüsítem, akkor meg mi más lenne a lényeg a kinézeten kívül?

2023. jan. 2. 16:12
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
A "jóképűség, a jó test" sokszor születési adottság. Ezt nem az adott ember teremtette önmagának. Továbbmenően, az emberek sokszor nem tudják önmagukról, hogy jóképűek-e vagy sem, legfeljebb akkor, ha ilyen visszajelzést kapnak. Az más kérdés, hogy ezek tudatában kihasználják-e ilyen adottságaikat saját hasznukra. Az pedig megint más dolog, hogy valaki az átlagnál többet ad magára, kinézetére (kozmetikus, edzőterem stb.), mert annak már van oka, sőt célja is.
2023. jan. 2. 17:49
 30/34 A kérdező kommentje:

[link]

Itt nézzétek 3:20-tól. Annak a két csajnak néz ki ilyen jól? Ezt most higgyem el?

2023. jan. 2. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!