Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet észrevenni, ha valaki HIV et kapott el, azaz HIV es ? Valami tünetek?
Remélem nem valami HIV fóbia következik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Nekem infektológus mondta hogy azért ne higgyük azt hogy a HIV-et olyan könnyű elkapni.. Hamarabb elkapsz egy jó kis gombás fertőzést vagy bármi nemi nyavaját. De ez még nem azt jelenti hogy ne legyünk óvatosak,és ne védekezzünk. Mert az óvszer nem csak a HIV től véd meg.
Célszerű megválogatni a partnereket is,nem minden kétes alakkal lefeküdni.
Régen én is volt egy idő hogy be voltam pánikolva..
Influenza szerű tünetek se biztos hogy lesznek. Tehát semmi jele nincs!!
Most meg a covid, RSV, influenza szezonban meg pláne...
2.-nak: azért pont hogy könnyű elkapni, egyetlen anális szex 80%-os esély ha te vagy a passzív.
Ennek a bloggernek meg elég volt egyetlen egy szopás mint befogadó fél és tessék:
"Ennek a bloggernek meg elég volt egyetlen egy szopás mint befogadó fél és tessék"
Vagy csak nem akarja világgá kürtölni, hogy egy ordas nagy ri.bancként élt.
Orvosok se hittek neki..
Én inkább a párjára gondolnék... hogy Ő nem volt az őszinte.
Mert a párjával óvszer nélkül nyomta, de előtte szopott egy HIV+ személyt.
Szóval én is azt mondanám hogy mi van ha nem a szopáskor kapta el, a párja hülye lenne bevallani hogy "énvoltam, nem az akit szoptál".
Na mindegy, szopásnál sem 0 az esély!!! szóval én amúgy hiszek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!