Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet észrevenni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet észrevenni, ha valaki HIV et kapott el, azaz HIV es ? Valami tünetek?

Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag 2-6 héten belül szimpla influenzás tünetek jelentkeznek. Utána lappang évekig és semmi jele nincs. De ezt egy orvostól kéne kérdezzed.
2022. dec. 31. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Remélem nem valami HIV fóbia következik:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Nekem infektológus mondta hogy azért ne higgyük azt hogy a HIV-et olyan könnyű elkapni.. Hamarabb elkapsz egy jó kis gombás fertőzést vagy bármi nemi nyavaját. De ez még nem azt jelenti hogy ne legyünk óvatosak,és ne védekezzünk. Mert az óvszer nem csak a HIV től véd meg.

Célszerű megválogatni a partnereket is,nem minden kétes alakkal lefeküdni.

Régen én is volt egy idő hogy be voltam pánikolva..

2022. dec. 31. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Én is azt olvastam róla amit az első írt. Egy időben én is paráztam az ilyen nemi úton terjedő dolgokról, így utána olvasgattam, néztem magyar adatokat is. Nagyon minimális itt a HIV fertőzés aránya (hál isten). De azért nem árt óvatosnak lenni, van kismillió más kellemetlen nyavaja ami után meg kezeltetheted magad.
2022. dec. 31. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Influenza szerű tünetek se biztos hogy lesznek. Tehát semmi jele nincs!!

Most meg a covid, RSV, influenza szezonban meg pláne...

2.-nak: azért pont hogy könnyű elkapni, egyetlen anális szex 80%-os esély ha te vagy a passzív.

Ennek a bloggernek meg elég volt egyetlen egy szopás mint befogadó fél és tessék:

[link]

2022. dec. 31. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb sehogy. A teszt a lényeg.
2022. dec. 31. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
A testi tünetek csak évek után jelentkeznek, jellegzetes a Kaposi-szarkóma (bőrtünet), teljes fizikai legyengülés és lelassulás. Egy volt munkatársunknál lehetett ezt megfigyelni, az állapota kifejezetten szánalomra méltó volt élete utolsó hónapjaiban.
2022. dec. 31. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha aggódsz csináltass majd HIV tesztet, ártani nem árthat. Azt hiszem három hónapot kell várni, hogy ki lehessen mutatni fertőzés után
2022. dec. 31. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ennek a bloggernek meg elég volt egyetlen egy szopás mint befogadó fél és tessék"

Vagy csak nem akarja világgá kürtölni, hogy egy ordas nagy ri.bancként élt.

2023. jan. 1. 12:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Orvosok se hittek neki..

Én inkább a párjára gondolnék... hogy Ő nem volt az őszinte.

Mert a párjával óvszer nélkül nyomta, de előtte szopott egy HIV+ személyt.

Szóval én is azt mondanám hogy mi van ha nem a szopáskor kapta el, a párja hülye lenne bevallani hogy "énvoltam, nem az akit szoptál".

Na mindegy, szopásnál sem 0 az esély!!! szóval én amúgy hiszek neki.

2023. jan. 2. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!