Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bàtorsàgpróbát csináltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bàtorsàgpróbát csináltatok már (szexuálisat)?

Figyelt kérdés
Csináltatok már bármilyen szexuális jellegű bátorságpróbát? Vagy csinálnátok?
2022. dec. 30. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az mit jelentene, szerinted?
2022. dec. 30. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
szerintem aki járt osztálykirándulásra vagy balatonszepezdre nyári táborra akkor annak vannak ilyen emlékei :)) szóval igen, csináltam
2022. dec. 30. 18:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan le tudnál írni párat?
2022. dec. 30. 18:21
 4/11 anonim ***** válasza:
2%
Kettes vagy kamuzik vagy valami egészen szánalmas dolgot ért szexuális bátorsáspróba alatt.
2022. dec. 30. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szex után udasúgni a fülébe, hogy szeretlek, az ám a bátorság.
2022. dec. 30. 23:31
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Vakrandin, bekötött szemmel gumi nélkül beleélvezős seggszex vadidegennel ilyen bátorságpróbának számít?
2022. dec. 31. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk a pincében , haver be volt nyomva s pénzt kért piára! Több se kellett , mondtam ,hogy nem kell visszaadni ,ha meg meri nyalni a kutya rúzsát.

Azt mondta megmeri nyalni de nem fogja!

Addig húztuk az agyát míg megtette!

Kapott lóvét kicsit késöbb visszajött ,s akkor már én hecceltem ,hogy az enyémet nem meri bekapni a csajom elött. Kicsit ódzkodva de megtette! Ha nincs ott a nőm biztos nem engedtem volna ,hogy abbahagyja!

Szuperjóvolt BÚÉK

2023. jan. 1. 01:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Középsuli gólyatábor. Én vesztettem, meg kellett puszilnom az osztálytársam makkját.
2023. jan. 1. 16:16
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Most nem azért... én biszex vagyok, baromira szeretek szopni, de azért ne keverjük már a szezont a fazonnal! A barátság az barátság. Az nem barátságpróba, hogy leszopjátok egymást. Az orálszex, méghozzá a homo fajtából. Semmi köze a barátsághoz.
2023. jan. 4. 10:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
(Most nem azért… de bÁTORság próba, nem bARÁTság próba.)
2023. jan. 4. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!