Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi értelme van az öklözésnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van az öklözésnek?

Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni, hogy egyes mebereknek mi okoz abban örömet, ha könyökig felnyomják nekik a karjukat. Egyátalan ez hogy lehetséges?? Az már jócskán a vastagbél, hogy tudják magukat itt is tisztán tartani? Nem félnek a következményektől? Láttam már olyat is, hogy a végbél teljesen kifordult. Mi lesz ha nem tudják visszarakni, vagy annyira kitágul az emberke, hogy nem csak a székletet nem tudja majd visszatartani, de a végbelet se a helyén??

2022. dec. 30. 10:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Tartsuk tiszteletben egymást. Mindenkit más izgat.
2022. dec. 30. 12:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki csinálja, azért csinálja mert örömet okoz neki. Én is ki próbálnám, de nem vitt rá sose lélek :D
2022. dec. 30. 13:02
 13/22 steven95 ***** válasza:
100%
#9 #6os vagyok. Ne viseljen meg ennyire. Melegként írtam. Csak más szemszögét írtam le. Nem feltétlenül hozzád intézett, a hozzászólóknak is szólt és vegye magára aki akarja. Egyébként kérdést tettél fel, ha nem bírod a válaszokat, legközelebb ne írj ki semmit. Ismerős logika? Egyébként nem volt szándékomban megbántani, csak drasztikusan fogalmaztam hogy kontrasztosítsam a dolgokat és tükröt mutassak. :)
2022. dec. 30. 13:07
 14/22 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig ez egy teljesen neutrális kérdés. Én nem akartam hozza semmilyen érzést fűzni, főleg másokat vele lenézni. Arról már nem tehetek, hogy egyeseknek olvasás közben milyen “hangnemmel” szólalt meg a szöveg, és miket képzeltek bele.
2022. dec. 30. 13:55
 15/22 A kérdező kommentje:
A hasznos válaszokat hálásan köszönöm.
2022. dec. 30. 14:52
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
Ugyan annyi értelme van mint a normál análnak, se több se kevesebb. Az öklöt és a péniszt sem arra találták ki hogy ott használják.
2022. dec. 30. 22:12
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
#16 A péniszt dehogynem! :D
2022. dec. 31. 17:33
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
Maradjunk abban, hogy nem éppen egészséges, főleg nem annak, aki annyira tág. Nem szívesen jönnék össze egészségtelen izomzatú faszival.
2022. dec. 31. 18:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ész nélkül nem lehet csinálni ezt se. Minden fejben dől el, van aki úgy ismerte magát mint aki már egy ujjtól is felszisszen, aztán rájött hogy kicsit bezárta maga előtt a világot. Öklözni szerintem havi 1-2 alkalommal vígan belefér. Nem kell a mélyrehatolással és kétkezezésel társítani.
2023. jan. 2. 19:47
 20/22 anonim ***** válasza:
86%

Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy bármi problémám lenne azzal, ha más csinálja. Csak egyszerűen nem értem, hogy mi benne az élvezet. Sokszor már egy vastagabb pénisz is minimum kellemetlenséget, de gyakran fájdalmat is tud okozni. És akkor egy ököl? Már a szorulás is pokoli érzés, na most ezt akkor szorozzunk meg kb. 10-zel. Mert nincs olyan, hogy fájdalom nélkül annyira kitágul a záróizom.

Emellett belül is csúnyán fel lehet sérteni a belek falát.

2023. jan. 4. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!