Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit szeret a szopásban?
Figyelt kérdés
Miket es hogyan próbáltál?
A lassú, érzéki szopást preferálod vagy inkább a gyors aktust szereted, h minél előbb elmenj?
Segítesz-e a partnerednek, h elsüljön?
Szeresz-e mélytorkollni illetve szereted-e ha mélytorkollnak?
Milyen érzés, mikor nyaldossák a golyóidat? Nyaltál-e már heregolyókat?
Szeretem ha mélytorkoznak, a gyorsabb tempót és persze a golyókat is nyalogassa, de azzal csak finoman.
2022. dec. 29. 13:03
2/7 anonim válasza:
A párom fokhagymaszagát
2022. dec. 29. 13:04
3/7 anonim válasza:
Sok mindent szeretek es jól csinálom azt mondtak….
Talán a legjobban azt szeretem ha a számban áll föl a f…sz es amikor lüktetve elsül a számban ott is lankad le.
De van sok minden…
2022. dec. 29. 14:48
4/7 anonim válasza:
Szeretem amikor attól áll fel, hogy elkezdek vele foglalkozni.
Finoman megnyalni és szépen egyenletesen szopni.
A végén rászoritva a számba megy el és hallani a partner elégedett nyögését sóhaját :)
2022. dec. 29. 21:41
5/7 anonim válasza:
Szeretem érezni a formáját a számban, szorosan hozzásimulni a nyelvemmel és a szájpadlásommal. Ahogy egyre keményebbre szopom és jön az előnedv, majd amikor már érzem, hogy mindjárt jön az élvezés, az a legjobb. Nem túl lassan, de nem is siettetve, hogy a végén tényleg nagyot élvezzen. Ha lehet, ilyenkor egy cseppjét sem hagyom veszni.
2022. dec. 30. 12:00
6/7 anonim válasza:
Amikor a számban áll fel, az előváladék ízét, a nyelvemmel mikor a makkján játszom, amikor lüktet és spriccel, viszont lenyelni nem szeretem.
28f
2023. jan. 1. 16:19
7/7 anonim válasza:
Én lassan kéz nélkül szopok. 50 éves partner nagyon jó farokkal. Számban áll fel neki, és úgy szoktam hogy egy mély torkosat szopok rajta, és ahogy visszaérek a makkjához már engedi az előnedvet. Azt finoman elszopogatom róla, ízlelgetem ( nagyon finom ). Majd utána megint megyek nyelem vissza mélyen a makkot, picit lent tartom és megint ki. Ettől beindul neki nagyon folyik a farka. Érdekes mert senkinel nem tapasztaltam de ő olyan, hogy ha hosszan így szopom akkor egy idő után nem azt az atlatszó előváladékot adja, hanem pici adagokban már krémes ebb anyag jön. Alapvetően nagyon mélytorkozva és lassan szopok, de ő így szereti. Természetesen a végén a számba élvez amit nyelek. Hangos és nyőg, na meg picit berángatózik. De nem csodálkozom mert nagyon le szoktam kínozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!