Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, akinek a szülei homofóbok, coming outoltak nekik, de nem fogadták el őket? Idővel elfogadták?
Sziasztok! Bi vagyok és elmondtam anyukámnak, hogy nálam a lányok is játszanak (lány vagyok én is). Nem fogad el és ezt a szemembe is mondta és beszélni sem akar a dologról, mert borzasztóan homofób és így egy hibának könyvel el konkrétan. A családom többi tagjának nem mondtam, de valószínűleg apum anyumtól már tudja, de tőle eddig nem kaptam megjegyzést.
Ti mit tennétek? Hagynátok a helyemben a lányokat, szereznétek egy barátot és többet szóba se hoznátok (mert nekem ez tűnik nem botrányszagú megoldásnak) vagy akkoris összejönnétek egy lánnyal aki tetszik?
Kicsit kétségbe vagyok esve, úgyhogy bármilyen segítség jól jönne <3
Bár én fiú vagyok, és ha hasonló helyzetben lennék hogy mindkét nem szóba jöhet, akkor én csajt választanék. Max recskázáskor kiélném a bi hajlamaimat, de csajjal csinálnám szerintem. Bár heteró vagyok, de szerintem így csinálnám.
Szerintem te is szerezz egy jóképű pasit magadnak! Te is jobban néznél ki, szebben mutatnál, hangsúlyosabb lenne a szépséges egy jobb srác mellett, nem?
Lehet, hogy igazad lehet, de nem igazán érdekel, hogy a külvilág milyennek gondolja, ha éppen egy lány kezét fogom, ami jobban érdekel az az, hogy a családom hogy viszonyul hozzám. És ha annak, hogy jó viszonyom legyen anyámmal az azzal jár, hogy nem jövök össze lánnyal, akkor az lesz, de tekintve, hogy most egy lány tetszik nem igazán van olyan fiú aki úgy jobban tetszene. De tény, hogy "normálisnak" látszanék egy srác mellett és kiküszöbölném a nehézségeket amiket a "másság" okoz
(De köszönöm, hogy írtál és próbálsz segíteni<3 és tényleg lehet inkább az ellenkező nemből kéne partnert keresnem)
Már csak azért gondoltam, mert jobban kitűnik egy lány szépsége, bája egy pasi mellett. Nyilván ez a te döntésed, de ha a családod így áll hozzá, akkor a saját dolgodat könnyíted meg, ha inkább pasizol!
Persze nem tudom milyen érzések vannak benned, de lehet hogy a végén még jobb is lesz pasival!
Én biszex lány vagyok és amikor egy lánnyal voltam együtt titkoltuk a családjaink előtt a kapcsolatunkat. A barátok tudták, azzal nem volt baj, de mindkettőnk családja elég homofób. Meg lehet oldani így a kapcsolatot, de elég embert próbáló és stresszes. A szüleink egyébként szerintem sejtettek valamit, de nálam sosem kérdeztek rá. Tőle kikényszerítették a coming outot és nem lett szép vége. Borzalmas veszekedések, menekülés otthonról, kitagadáshoz közeli állapot. Nem értem ezeket a szülőket amúgy, meg ezt az egész homofóbia dolgot.
Lényeg a lényeg, már nem vagyunk együtt. Azóta egy sráccal vagyok és ez sokkal kényelmesebb a szüleim szempontjából. De ugyan úgy vágyok lányokra és ezt nehéz kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!