Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktívoknak megalázó a dugás, de az állandó szopás már oké?
Ezer éve nem tudom rávenni a szerelmemet, hogy megdughassam. Néha mintha kezdene hajlani felé, de akkor is kb a fogát húzzák. Egyre jobban vágyok arra, hogy ne csak a passzív oldalt élhessem át. Ő csak azt tudja felhozni, hogy neki megalázó, nem kívánja, nem neki való.. Az már nincs ellenére, hogy egyre többször szopassam. Néha úgy látom kezd sok lenni neki, de tudja, hogy ezzel kihúzza egy darabig a dugás témát.
Szeretem és el szeretném nyerni a bizalmát annyira, hogy engedjen. Szerintem a szexuális probléma nem elég indok egy szakításra..
Ha szeretek valakit, nem erőltetek rá olyasmit amit ő nem élvezne. Ennek fényében csak a saját kielégülésed végett erőltetni pedig önző dolog a pároddal szemben. Tisztázni kellett volna az ismerkedés elején, hogy kinek milyen igényei vannak ilyen téren.
A szopást meg a dugást pedig ne vedd egy kalap alá, kicsit más a kettő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!